tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

paris Svet24.si

Taka je danes hčerka glasbene legende Michaela ...

Jože Podgoršek Necenzurirano

Ministru smo plačali nasad kostanja. Vse je ...

urska k z-pl3 Reporter.si

Bodo poslanke SDS spet norele? Poglejte novo ...

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

franko bajc 1 - mv Njena.si

To je 90-letni dedek Franka Bajca!

dragic 2 Ekipa24.si

Goran Dragić brutalno iskreno o svoji ...

Šport Novo mesto

Dušan Rajović zmagal na Rodosu

Piše: KK Adria Mobil

Čas objave:
03.03.2019 18:27

KK Adria Mobil nadaljuje z odličnimi nastopi v uvodnem delu sezone! Na dirki International Rhodes Grand Prix na grškem otoku Rodos je zmagovalca po 186,3 kilometrih odločal zaključni sprint glavnine, ki ga je zanesljivo dobil Dušan Rajović in dosegel svojo prvo zmago v letošnji sezoni.

Zimzeleni kapetan kluba Radoslav Rogina danes praznuje okrogel jubilej. Za štirideseto pomlad si je zelo želel dober rezultat in se pognal v beg, ki se je žal končal tik pred ciljem.

Vendar veselje v ekipi kljub temu ni izostalo, saj je za zmago poskrbel njegov klubski kolega Dušan Rajović, ki je ugnal vse tekmece iz 23 ekip na dirki in zanesljivo zmagal. Po Dirki je dejal: "Dirka je bila dolga in razgibana. Progo smo si ogledali že v sredo in spoznali najnevarnejše odseke trase. Celotno dirko smo imeli vse pod kontrolo. Šele na polovici dirke je uspel pobeg z našim kapetanom in slavljencem Radoslavom Rogino. V ozadju smo uspeli pokriti vse napade, sprva je bilo videti kot da bo beg uspel, ampak so ubežnike ujeli dva kilometra pred ciljem. Fantje so v finalu postavili vlak in mi pripravili odlično izhodišče za ciljni sprint ter me pripeljali do prve zmage v sezoni. Ekipa deluje homogeno in je zelo motivirana, tako da se že veselimo naslednje dirke na otoku."


Ekipa ostaja na otoku še ves teden, kajti od petka do nedelje poteka tridnevna dirka International Tour of Rhodes.