Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport

Dvakrat do petega mesta, enkrat do malega finala

Piše: R.K.

Čas objave:
21.03.2023 08:30

Mladi igralci namiznega tenisa pri NTK Krka so med vikendom nastopili na odprtem turnirju za člane in se veselili lepih uvrstitev, na odprtem turnirju za mlajše kadete pa je bil uspešen Jaka Antič.

V nedeljo je na Rakeku potekal drugi letošnji odprti turnir za člane in članice do 21 let. Vrhunsko igro in pravo borbenost je pokazal perspektivni krkaš, mladinec Janez Jedlovčnik, ki je na koncu osvojil 5. mesto. Tudi pri igralkah se je z zelo dobro igro izkazala Kim Kastelic, ki je prav tako osvojila 5. mesto.

Na drugem odprtem turnirju za mlajše kadete in mlajše kadetinje so barve NTK Krka zastopali nadvse zagreti mladi igralci Jaka Antić, Maj Antić, Tim Rus in Bor Rostohar. Med skoraj sto prijavljenimi tekmovalci so se krkaši Tim, Maj in Bor prebili med 32 najboljših, medtem ko je Jaka Antič osvojil 3. mesto v malem finalu. Redni treningi in velika zavzetost pri mladih igralcih se jim je tudi tokrat obrestovala.

Trenerka Manca Fajmut: »Z mojimi varovanci sem zadovoljna. Tako na treningih kot z njihovimi rezultati. Ti izkazujejo, da smo v klubu na dobri poti in da tudi najmlajše razvijamo v obetavne igralce.«