1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

Julija Patricija Novak, Cene Prevc Njena.si

Slovenski športniki pokazali svoje boljše ...

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Šport

Evropska namiznoteniška poslastica na Otočcu

Piše: R.K.

Čas objave:
04.09.2021 11:37

Turnir WTT Youth Contender Otočec I Feel Slovenia bo od 4. do 10. septembra potekal v organizaciji Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto.

Na turnir je prišlo prišlo 225 igralk in igralcev iz 27 držav. Gre za enega letošnjih  večjih športnih dogodkov v Sloveniji, ki poteka  pod sloganom I Feel Slovenija. Prihajajoči igralci so nad Otočcem že navdušeni, pomerili pa se bodo v naslednjih konkurencah:  U11, U13, U15, U17 in U19.
"V klubu smo zadovoljni, ker bomo Evropi in svetu Slovenijo znova lahko predstavili kot aktivno, zeleno, butično športno destinacijo, ki ponuja odlične možnosti za aktivno rekreacijo in pripravo športnikov, mladim igralcem namiznega tenisa iz 27 držav pa bomo znova  zagotovili odlične igralne pogoje. Res škoda, ker bo veliki turnir potekal brez gledalcev.« Tako so na vprašanje, kaj jim pomeni organizacija namiznoteniškega turnirja na Otočcu WTT Youth Contender Otočec I Feel Slovenia, odgovorili v Namiznoteniškem klubu Krka Novo mesto.
Na turnirju se naši mladi igralci merijo s sovrstniki iz Evrope, Azije, in Amerike.
Najprej sta včeraj za zelene mizice stopili dve kategoriji: mladinci U17 in kadeti U13. Začetek turnirja, ki žal poteka brez gledalcev, je potrdil tisto, kar smo videli že na podobnem turnirju na Otočcu letošnjega junija: že prvi dan mednarodnega namiznoteniškega turnirja v Sloveniji za mlajše kategorije World Table Tennis Youth Contender Otočec presented by I feel Slovenia je namreč res  postregel z lepimi partijami in atraktivnimi potezami mladih. Igralci so pokazali veliko talenta in želje po dokazovanju. Sklep prvega dne: dober namizni tenis danes v mlajših kategorijah odlično igrajo na vseh kontinentih. 
Poznavalci napovedujejo, da bo še bolj zanimivo in pestro danes, ko bodo nastopili bodo  kadeti U11, kadeti U15, mladinci U19, od četrtfinala naprej pa še mladinci U17 in kadeti U13.