ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

elektrika (1) Svet24.si

Ste pripravljeni na večdnevni električni mrk?

čaj, pitje čaja Svet24.si

Čaji, ki preženejo nespečnost, prehlad, ...

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

mačke, mačka Odkrito.si

Končno! Znanstveniki so potrdili, da so vse ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Šport Trebnje

Filip Glavaš nova okrepitev trebanjskega Trima

Piše: R.K.

Čas objave:
03.08.2021 09:00

Konkurenco na desnokrilnem položaju bo v novi sezoni zaostril mladi hrvaški levičar Filip Glavaš, ki ima za seboj uspešno sezono v dresu hrvaškega prvoligaša Poreča, po novem pa bo branil trebanjske barve.

Filip Glavaš je prve rokometne korake naredil pri RK Kozala, kasneje ga je pot zanesla še v Zamet, Varaždin ter Umag, letos pa je igral v vrstah Poreča in bil eden izmed najpomembnejših posameznikov ob osvojitvi tretjega mesta, ki prinaša igranje v 1. kvalifikacijskem krogu EHF Lige v sezoni 2021/2022.

V novi sezoni bo tvoril desnokrilni položaj, skupaj z Galom Cirarjem, ki je bil lani z doseženimi 156-imi zadetki najboljši strelec trebanjskih levov. 24-letni Glavaš je z vodstvom kluba sklenil triletno pogodbo.

Filip Glavaš, nova okrepitev RK Trimo Trebnje: “Vesel sem, ker prihajam v RK Trimo Trebnje. Klub ima odlične pogoje in visoke ambicije, kar se je videlo tudi v lanski sezoni na evropskem parketu. Prihod v novo sredino je za mene stopnička višje in verjamem, da bom z borbo na parketu upravičil zaupanje vodstva in strokovnega štaba.”