podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Šport Val Torens

Flisar tudi na drugi tekmi žal prekratek za četrtfinale

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.12.2016 13:52

Tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v smučarskem krosu v Val Thorensu se aktualnemu svetovnemu prvaku v smučarskemu krosu, Filipu Flisarju, ni vse izšlo po načrtih, saj se je moral tudi tokrat posloviti že v osmini finala (na koncu je zasedel 27. mesto). Nastopil je v drugi skupini skupaj s Kanadčanom Brady Lemanom (na koncu drugi), Avstrijcem Thomasom Zanglerjem in včerajšnjim krvnikom, Francozom Jonasom Devouassouxom, ki je prav tako obtičal v osmini finala.

Četrtfinale je po vodi splavalo že kmalu po štartu, saj mu ta, podobno kot včeraj, ni najbolje uspel. Hitro je padel na četrto mesto in si nabral zaostanek, ki mu ga do konca proge žal ni uspelo izničiti. Lani je Mariborčan na istem prizorišču zasedel 2. in 17. mesto, tokrat kot rečeno 18. in 27.

V Val Thorensu smo dobili novega zmagovalca, saj je včerajšnji zmagovalec, Francoz Jean Frederic Chapuis, izpadel že v četrtfinalu. Drugi zmagovalec v novi sezoni svetovnega pokala je Švicar Alex Fiva, ki je slavil pred Kanadčanom Bradyjem Lemanom in Švedom Viktorjem Anderssonom.