mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Brežice

FOTO: 40. Holyjev memorial

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.10.2012 19:32

Včeraj je v Brežicah potekal 40. Holyjev memorial v športni gimnastiki. Telovadno društvo Sokol Brežice je s ponosom organiziralo gimnastično tekmovanje v novi športni dvorani v Brežicah.

Za finančno podporo se zahvaljujemo Občini Brežice in donatorjem, ki so prispevali denarna sredstva za tekmovanje. Tekmovanja so se udeležila skoraj vsa gimnastična društva iz Slovenije. V dopoldanskem času je potekalo tekmovanje v moški športni gimnastiki v kategorijah ov1, ov2, ov3 in ov4. V popoldanskem času je potekalo tekmovanje v ženski športni gimnastiki od 1 do 5 stopnje po pravilniku GZS. Tekmovanja se je udeležilo približno 150 tekmovalk in tekmovalcev.

Domači tekmovalci so s ponosom pred domačim občinstvom dokazali, da vložen trud ni bil zaman. Najboljši v kategoriji OV1 je bil Tadej Petančič, ki je dosegel 4. mesto. Dečki v kategoriji OV2 so skupinsko dosegli prvo mesto. Posamezno je Tim Jambriško osvojil 2. mesto in Boris Milošević 3. mesto. V kategoriji OV3 sta Matija Kajs in Beni Kunst skupinsko osvojila 2. mesto. Beni je za las zgrešil bronasto medaljo in pristal na 4. mestu. Matija je kljub poškodbi zapestja osvojil 7. mesto.

Domače tekmovalke so bile najštevilčnejše v 1, stopnji, največji uspeh pa so dosegle v 3. Stopnji, katere so skupinsko zasedle tretje mesto.

TD Sokol Brežice se zahvaljuje vsem staršem, ki so bili pripravljeni pomagati pri izvedbi tekmovanja.