prijateljstvo Dobra karma

Zgodba o dveh bratih vam morda reši odnos

Čuki Svet24.si

Čuki v pesmi kihajo in kašljajo, da bi nas ...

evri denar xx Reporter.si

Pomoč samozaposlenim: Obrazec sem v petek ...

Praznovanje stoletnice v Domu starejših občanov Fužine Svet24.si

FOTO: V fužinskem domu starejših občanov ob ...

20200312-00994837 Necenzurirano

Afera maske: Počivalškovi ujeti na laži

miljana kulic Odkrito.si

Zadruga: Popljuvala očeta svojega otroka

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

Šport Novo mesto

FOTO: "Leon Štukelj vzor in navdih"

Piše: R.K.

Čas objave:
12.11.2019 13:45

Vodstvo Scorpion gyma, je skupaj z reprezentanti in Ambasadorji športa, sprejelo odločitev izvajanja projekta »LEON ŠTUKELJ VZOR IN NAVDIH«. »ENKRAT SOKOL VEDNO SOKOL - narodno zaveden, visoko moralen, demokratičnih načel in telesno pripravljen«

Vsako leto v mesecu novembru bodo v poklon olimpioniku Leonu Štukju, ki se je rodil na današnji dan 12. novembra 1898, v Novem mestu, izvajali številne aktivnosti za vse generacije. Trenerji, reprezentati in ambasadorji športa so pripravili zanimiv, poučen in zabaven program tudi za najmlajše. Starši lahko pripeljite svoje otroke v starosti od 7. do 13. leta, vsak ponedeljek in četrtek ob 17.uri v Scorpion gym!

IZTOK -GYM 2.jpg
Iztok Vorkapić
Foto: Scorpion gym
Leon Štukelj je v svoji karieri posegel po šestih olimpijskih odličjih (3x zlato, 1x srebro in 2x bron), poleg številnih medalj z ostalih tekmovanj. Je nedvomno ena najpomembnejših osebnosti v slovenski športni zgodovini. »Pri nas v Scorpion gymu mu rečemo kar »legenda«! On nam je: vzor, navdih in simbol vitalnosti. Skratka vzor nekdanjim, sedanjim in bodočim rodovom. Zato smo v Scorpion gymu sklenili, da bomo vsako leto v mesecu novembru obudili spomin na našega častnega občana in olimpionika Leona Štuklja na »aktiven način«. Saj je zdravo telo temelj za zdrav um, zdravo čustvovanje, ustvarjanje, delo in prenos etičnih in moralnih vrednot skozi vzgojo najmlajših,« je zapisal predsednik in mednarodni predstavnik za tajski boks v Sloveniji Iztok Vorkapić.