Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Brežice

FOTO: Brežiška katašica Nastja Galič na zaključnih pripravah

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.01.2016 06:09

Komisija za reprezentance Karate zveze Slovenije je uradno potrdila vse nastopajoče na prihajajočem mladinskem in U21 prvenstvu Evrope, ki bo na Cipru, v mestu na jugu Cipra, v Limassolu, od 5. do 7. februarja 2016.

Vse izbrance je povabila na zaključne reprezentančne priprave v Kranj. Med izbranimi posamezniki je tudi članica Karate kluba Brežice Nastja Galič, ki bo Slovenijo zastopala v kategoriji kate mlajše članice.

Priprave so vodili selektor kataške reprezentance Bor Dereani,selektor za moške športne borbe Vlado Bošnjak in selektor za ženske športne borbe Josip Makovec.

Ostali izbrani kataši v slovenski reprezentanci so še Maša Simonič (KK Maribor, mladinke), Tina Čater (KK Shotokan Velenje, kadetinje), Aljaž Klaneček ( KK Zmaj Ljubljana, mlajši člani), David Klobasa (KK Gornja Radgona, mladinci), Bor Hart (KK Kozjansko in Obsotelje, kadeti) in kata tim kadeti, kjer bo poleg bratov Bora in Jana Hartla nastopil tudi Sebastjan Kauzer iz KK Velenje).

Pred najboljšo posavsko katašico vseh časov Nastjo Galič, ki bo te dni praznovala 19. rojstni dan, je to že tretje evropsko prvenstvo. Lahko se pohvali z že zelo odmevnimi rezultati. Po Lisboni leta 2014, kjer se je uspela uvrstiti v tretje kolo v kategoriji mladink, je lani v Zürichu v kategoriji mlajših članic osvojila deveto mesto.