Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Brežice

FOTO: Brežiški karateisti znova uspešni

Piše: Karate klub Brežice

Čas objave:
07.11.2017 06:36

Tekmovalci Karate kluba Brežice so minuli vikend tekmovali na 3. Pokalni tekmi Karate zveze Slovenije.

Tekma je brezhibno potekala v telovadnici Osnovne šole Kanal ob Soči in v organizaciji Športnega društva Gorica iz Nove Gorice. Brežiški klub je zastopala 9-članska tekmovalna ekipa, ki je tekmovala tako v katah, kot v borbah. Nastopali so v konkurenci 44 prijavljenih klubov s skupno izvedenimi 413 tekmovalnimi nastopi.

Prvi je nastopil Luka Cicvarič, ki je suvereno zmagoval prva tri kola s 5:0, nato izgubil v četrtem kolu, zmagal v petem in izgubil v šestem kolu, ter na koncu v svoji zelo številčni skupini tekmovalcev pristal na odličnem 5. mestu. »Luka pridno nabira tekmovalne izkušnje in zelo dobro napreduje,« sporočajo iz kluba.

Tjaša in Saša Petković ter Maja Lakner so suvereno zmagali v prvem kolu tekmovanja v katah in nato izgubili proti močnejšim nasprotnicam v drugem kolu in tako kljub Sašinem repasažu ostali brez uvrstitev za medalje v svoji skupini kat. Tudi Sari Mariji Lavrič ni ravno dobro šlo v prvem kolu, a je dobra tekmovalka in lepo napreduje.

Ela Petan je suvereno zmagala z odličnimi izvedbami kat v prvih treh kolih, izgubila v četrtem kolu s kasnejšo zmagovalko v kategoriji Repič Jerco in zmagala v petem, ter pristala na odličnem tretjem mestu med katašicami v svoji kategoriji. »Ela je tako že prava mojstrica v izvajanju kat, nastopa zelo prepričljivo, z dobro dinamiko in tehniko,« so še sporočili iz Karate kluba Brežice.