profimedia-0778195429 Svet24.si

ZDA in Rusija enotni, da vojna Ukrajini lahko ...

prehitra vožnja Svet24.si

Med Rogozo in Framom zapravil 1200 evrov

sdv-udba Necenzurirano

Strašijo nas z Udbo, sami pa so izumili tajno ...

rtvs rtv slovenija m24 Reporter.si

Golob obžaluje, ker se RTVS ni lotil politično ...

leotta 2 Ekipa24.si

Noseča in zelo vroča: Oboževalci kar ne morejo ...

Voditeljska ekipa Petra Rupnik, Simon Rosc in Milena Novak Odkrito.si

Svet24TV: »Vsako uro terjamo odgovore!«

doncic Ekipa24.si

Ni počitka za Dončića! Glejte kje in kako se je...

Šport Brežice

FOTO: Brežiški namiznoteniški veterani prikazali zavidljivo raven igre

Piše: E.S.

Čas objave:
01.03.2018 14:37

V Brežicah neformalna skupina starejših občanov z rednim igranjem namiznega tenisa že četrto leto zapored skrbi za zdravo, dejavno in predvsem družabno življenje, kar je v teh časih vse večje odtujenosti med ljudmi lahko marsikomu za vzor.

Zadnjega februarskega dneso se med sabo pomerili na tretjem, zdaj že tradicionalnem turnirju, na katerem je bilo poleg zavidljivo dobrega obvladovanja bele žogice videti tudi veliko mero borbenosti. Naj še omenimo, da je najstarejši udeleženec že presegel starost 80 let, najmlajši pa je tudi že krepko zakoračil v sedmo desetletje življenja. Napornemu turnirju, zaradi sistema vsak z vsakim so vsi odigrali po 11 dvobojev, je sledilo druženje ob prigrizku in izbrani osvežilni pijači.

Čeprav sami rezultati niti niso prvotnega pomena velja omeniti najboljše. Brez poraza je zmagal Milan Bračun iz Pavlove vasi pri Pišecah, širši javnosti sicer znan po svojih vsakoletnih jesenskih domiselnih razstavah raznovrstnih buč. Nadaljnji vrsti red je bil naslednji: 2. Janez Novak, 3. Dušan Sečen, 4. – 6. Lazar Gligić, Ernest Sečen in Mirko Maljković itd.