Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Novo mesto

FOTO: Kadeti po skupinskem delu edini brez poraza

Piše: MRK KRKA/R.P.J.

Čas objave:
02.01.2019 08:59

V mlajših selekcija MRK KRKA se že nekaj let zapored aktivno in sistematično posvečajo vzgoji in razvoju mladih, talentiranih športnikov, rezultati dela pa se odražajo tudi po številu najprestižnejših nagrad krovne rokometne organizacije, ki tovrstna priznanja vsako leto podeljuje ob koncu sezone.

Ena takih generacij je nedvomno tudi ekipa kadetov ( letnik 2002 in2003), ki se lahko pohvali z superiornim prvim delom tekmovanja, saj so sezono začeli z nastopi v predtekmovalni skupini CENTER II in brez poraza zaključili omenjeni del državnega prvenstva na 1. mestu v skupini.

Njihov trener Robert Cvikl je upravičeno ponosen na prvo trimesečje tekmovalnega dela sezone, kjer so kadeti odigrali deset tekem in kot že omenjeno, desetkrat zmagali. »Prvi del sezone smo rezultatsko opravili z odliko. Čeprav na kar nekaj tekmah pristop ni bil pravi, se nam je izšlo. Morem pa reči, da me veseli, da smo najtežje tekme igrali najbolj odgovorno, kolektivno in s srcem za barve kluba in z veseljem pričakujem drugi del sezone«, o dosedanjem delu pravi trener Cvikl, sicer pa tudi vodja mladinskega pogona in rokometne šole.

Vid Rajh.jpg
Vid Rajh
MRK Krka

Najboljši strelci v kadetski ekipi po skupinskem delu:
- Vid Rajh ( 65 zadetkov)
- Urh Emeršič ( 50 zadetkov)
- Marcel Luzar ( 38 zadetkov) 

V nadaljevanju tekmovanja, ki bo potekalo po nekoliko drugačnem sistemu, kot smo ga bili vajeni doslej, bo ekipa kadetov nastopila v četrtfinalu državnega prvenstva, s tekmami pa bodo začeli sredi januarja prihodnje leto.