jansa logar predsedniske volitve Svet24.si

Kako je poraz prenesel Janez Janša?

rtv carl foto MJP Svet24.si

Eugenija Carl se je zahvalila Vidi za pomoč

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

navas kostarika japonska Ekipa24.si

Japonci senzacionalno zrušili Nemce, zdaj pa tale...

Ana Roš Njena.si

Ana Roš: nisem privrženka tega, da bi vsi ...

nemcija Ekipa24.si

Novi bojkot Nemcev v Katarju! Poglejte, kaj so ...

Šport Cerknica/Novo mesto

FOTO: Kim Kastelic odlična tudi v konkurenci kadetinj

Piše: S.K.

Čas objave:
07.05.2018 10:33

V Cerknici je minuli konec tedna v organizaciji PPK Rakek potekalo državno prvenstvo v namiznem tenisu za kadete in kadetinje. V konkurenci nekaj več kot sto prijavljenih tekmovalk in tekmovalcev je barve NTK Krke zastopala sicer še mlajša kadetinja Kim Kastelic in znova dosegla odličen rezultat.

V igri dvojic sta skupaj s soigralko Mio Stanjko (Vesna) osvojili državni bron – 3. mesto. Stopničke sta si priborili po izredno dramatičnem dvoboju v petem podaljšanem setu proti nosilkama Paljk/Horvat (Arigoni/Sobota). Kljub temu, da sta zaostajali že z 0:2 v setih in sta imeli nasprotnici v tretjem setu že zaključno žogico za zmago, sta uprizorili pravi preobrat in se pred veliko množico navdušenih navijačev na koncu veselili odlične nenadejane zmage.

20180506_142852-1 (1).jpg

Kim se je tudi v posameznem delu uvrstila iz skupine v izločilne boje. V osmini finala je nato premagala Gačičevo (Kajuh - Slovan). Zadnja prepreka do stopničk pa je bila v četrtfinalu prva nosilka turnirja levičarka Nuša Kadiš (Interdiskont), ki pa je predvsem po zaslugi izkušenj medsebojno tekmo obrnila v svojo korist.

Kim je skozi dvodnevno tekmovanje odlično taktično vodila trenerka Manca Fajmut: " Z igro svoje varovanke in rezultatom sem izredno zadovoljna saj je v močni konkurenci najboljših kadetinj v državi dosegla dva nad pričakovanji odlična rezultat".

20180506_142926-1.jpg