1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Ormož

FOTO: Krkaši se z vročega Hardeka vračajo praznih rok

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.12.2016 08:40

Rokometaši Krke so v 14. krogu 1.SRL gostovali na vročem terenu pri ekipi Jeruzalema in tekmo izgubili. s 26:30.

Obračun na Hardeku se je končal z zmagoslavjem domačih rokometašev, ki so na kolena položili tretjeuvrščene Novomeščane. "Vinarji" iz Ormoža ostajajo v zgornji polovici prvenstvene lestvice, krkašem pa so se po današnji zmagi približali na vsega dve točki.

V prvem polčasu se je na igrišču odvijal izenačen in negotov boj, Ormožani pa so si odločilno prednost priigrali sredi drugega polčasa, ko so povišali na 25:16. Prednosti šestih golov niso izpustili iz rok, bojevito tekmo - gostitelji so imeli 24, gosti pa 16 minut izključitev - so brez stresnih trenutkov pripeljali do srečnega konca. Novomeščani so srečanje izgubili predvsem zavoljo velikega števila tehničnih napak, kar bo potrebno do naslednje tekme sanirati.

V domači ekipi sta Bojan Čudič in Rok Žuran dosegla po sedem golov, v vrstah Krke pa sta po pet zadetkov dosegla David Didovič in Jan Irman.

Zasedba iz Ormoža bo v prihodnjem krogu gostovala v Trebnjem, novomeška ekipa pa bo gostila Dol TKI Hrastnik. Obe tekmi bosta v soboto, 10. decembra.


Izjave po tekmi:

Saša Prapotnik, trener Jeruzalema: "Mislim, da smo si ti dve točki zaslužili z borbenostjo. To je bila tekma napak ene in druge ekipe, drugače pa mislim, da smo bili mi bolj spretni, oziroma smo si te zmage bolj želeli".


Jan Irman:" Ormož je danes zasluženo zmagal. Videlo se je, da jih je ponesla publika. Včasih so v obrambi igrali na meji izključitev in borbeno. Mislim, da smo danes premagali sami sebe, saj bi v določenih potezah morali odigrati bolj preudarno, predvsem pa zrelo".

Dvorana na Hardeku, sodnika: Marko in Matjaž Pirc (oba Kozina).
Jeruzalem Ormož: Balent, Šutalo, Kavčič 2, Petrovič, Ocvirk, Zidarič, Čudič 7, Ciglar, Grabovac, Žuran 7, Kocbek 3, Balent, Kosi 4, Ozmec 2, Mesarič 2, Hebar, Cirar 3.

MRK Krka: Brajer, Nunčič, Tomić, L. Rašo 2, Jurečič 4, Lavrič 3, Didovič 5, Okleščen 3, Pršina, Irman 5, Jakše 3, Udovič, D. Rašo, Bezgovšek, Adamčič, Klobčar 1.
Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož 5 (5), Krka 5 (4).
Izključitve: Jeruzalem Ormož 24, Krka 16 minut.
Rdeči karton: Kavčič (44.).