Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Novo mesto

FOTO: 'Krompirjev' namizni tenis-drugič

Piše: NTK KRKA

Čas objave:
03.11.2017 10:34

NTK Krka Novo mesto je tokrat prijetno presenetil z organizacijo »krompirjevega« pingponga.

Mlade je obiskala reprezentantka Slovenije Barbara Meglič, ki uspešno zastopa Slovenijo v namiznem tenisu za športnike invalide.

Namiznoteniški klub Krka Novo mesto, ki je med letošnjimi poletnimi šolskimi počitnicami za šolarje in mlajše ob sredah pripravil brezplačne ure namiznega tenisa, je tokrat zainteresiranim ponudil igranje med krompirjevimi počitnicami.

Danes je k vadbi prišlo nekoliko maj otrok, veliko staršev tistih, ki so prišli na vadbo med poletnimi šolskimi počitnicami, je namreč sporočilo, da so otroci na malih počitnicah izven Novega mesta.

So pa bili zato tisti, ki so prišli danes, toliko bolj presenečeni. V dvorani sta jih namreč »pozdravila« slovenska reprezentantka Barbara Meglič in njen trener Darko Kojadinović. Drgančevje sta si izbrala za posebne priprave na velik mednarodni turnir v namiznem tenisu za športnike invalide, ki bo prihodnji teden v Španiji. Otroci so z velikim zanimanjem spremljali njun trening in videli, da se da z napornim in dolgotrajnim treningom veliko nadoknaditi. Reprezentantka Megličeva je dokazala, da so »ovire« le v glavah. Tako so se mladi na lep način spoznali s hendikepom in njegovimi posledicami in doživeli pravo razumevanje hendikepiranih. Današnji urici pingponga je usmerjala Manca Fajmut.

Podpisi pod fotografijo: na sliki so udeleženci prvega dne krompirjevih počitnic v družbi slovenske reprezentantke Barbare Meglić, Darka Kojadinovićain podpredsednika NTK Krka Jerneja Jedlovčnika.