Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Sevnica

FOTO: V Sevnici prvi mednarodni kickboxing turnir

Piše: KBV SEVNICA

Čas objave:
10.12.2017 10:21

Klub borilnih veščin Sevnica je pripravil 1. WAKO Mednarodni kickboxing turnir - Sevnica open 2017.

Letošnje tekmovanje je bilo posebej pomembno, saj so pričeli z organizacijo prve velike tovrstne mednarodne športne prireditve v kickboxingu. Klub borilnih veščin Sevnica je tako v sodelovanju s Kickboxing zvezo Slovenije v Športni dvorani Sevnica uspešno organiziral 1. Mednarodni WAKO Kickboxing turnir - SEVNICA OPEN 2017. Kljub slabemu vremenu in številnim težavam na prometnicah po vsej državi so se tekmovanja udeležili športniki in športnice iz Avstrije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Slovenije. Tekmovanje sta s pozdravnimi besedami prisotne nagovorila župan občine Sevnica g. Srečko Ocvirk in predsednik Kickboxing zveze Slovenije g. Vladimir Sitar.

Klub se je zahvalil s posebnimi priznanji – plaketami še svojima glavnima pokroviteljema turnirja županu občine Sevnica g. Srečku Ocvirku in predsedniku Kickboxing zveze Slovenije g. Vladimirju Sitarju.

V zahvalo sta plaketo prejela še člana kluba, Aleš Kocman, za njegovo vsestransko nesebično pomoč in velik prispevek klubu na vseh področjih in Marja Zidarič, za njeno dolgoletno uspešno trenersko delo z mladimi. Zaradi njenih organizacijskih sposobnosti, idejami in angažiranostjo pa je v veliko pomoč predsedniku kluba.


V nadaljevanju tekmovanja so obiskovalci spremljali številne zanimive in atraktivne boje v disciplinah Point fighting, light contact in kick light. Odlično izvedbo tekmovanja so za konec začinili še trije domači tekmovalci Mateja Pompe, Žan Hižman in Blaž Pečnik, ki so v članski kategoriji v disciplini Kick light za sevniški kickboxing osvojili tri zlate medalje.

Pregled uvrstitev naših članov v disciplini KICK LIGHT:
1. mesto Mateja POMPE, -55 kg
1. mesto Blaž PEČNIK, – 74 kg
1. mesto Žan HIŽMAN, -84kg