Kiki Rahimovski Svet24.si

Zadnje Akijeve besede sinu Kristijanu

jose vasquez Svet24.si

Serija dobitkov se je zaključila z jackpotom

pošta, carlow Svet24.si

Z mrtvecem pod roko zakorakala na pošto in ...

janez jansa pl4 Reporter.si

Janša kuha žabe: nihče od politikov ne sme ...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

DSC03567 Njena.si

BAR: Po Janu prostovoljno domov še Lara

djokovic Ekipa24.si

Đokoviću se nasmiha SREČA! Bo vendarle lahko ...

Šport Sevnica

FOTO: V Sevnici prvi mednarodni kickboxing turnir

Piše: KBV SEVNICA

Čas objave:
10.12.2017 10:21

Klub borilnih veščin Sevnica je pripravil 1. WAKO Mednarodni kickboxing turnir - Sevnica open 2017.

Letošnje tekmovanje je bilo posebej pomembno, saj so pričeli z organizacijo prve velike tovrstne mednarodne športne prireditve v kickboxingu. Klub borilnih veščin Sevnica je tako v sodelovanju s Kickboxing zvezo Slovenije v Športni dvorani Sevnica uspešno organiziral 1. Mednarodni WAKO Kickboxing turnir - SEVNICA OPEN 2017. Kljub slabemu vremenu in številnim težavam na prometnicah po vsej državi so se tekmovanja udeležili športniki in športnice iz Avstrije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Slovenije. Tekmovanje sta s pozdravnimi besedami prisotne nagovorila župan občine Sevnica g. Srečko Ocvirk in predsednik Kickboxing zveze Slovenije g. Vladimir Sitar.

Klub se je zahvalil s posebnimi priznanji – plaketami še svojima glavnima pokroviteljema turnirja županu občine Sevnica g. Srečku Ocvirku in predsedniku Kickboxing zveze Slovenije g. Vladimirju Sitarju.

V zahvalo sta plaketo prejela še člana kluba, Aleš Kocman, za njegovo vsestransko nesebično pomoč in velik prispevek klubu na vseh področjih in Marja Zidarič, za njeno dolgoletno uspešno trenersko delo z mladimi. Zaradi njenih organizacijskih sposobnosti, idejami in angažiranostjo pa je v veliko pomoč predsedniku kluba.


V nadaljevanju tekmovanja so obiskovalci spremljali številne zanimive in atraktivne boje v disciplinah Point fighting, light contact in kick light. Odlično izvedbo tekmovanja so za konec začinili še trije domači tekmovalci Mateja Pompe, Žan Hižman in Blaž Pečnik, ki so v članski kategoriji v disciplini Kick light za sevniški kickboxing osvojili tri zlate medalje.

Pregled uvrstitev naših članov v disciplini KICK LIGHT:
1. mesto Mateja POMPE, -55 kg
1. mesto Blaž PEČNIK, – 74 kg
1. mesto Žan HIŽMAN, -84kg