Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport Rijeka

FOTO: Mladi Krkaši na mednarodnem turnirju

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.02.2016 13:19

Minuli konec tedna so se mladi rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka ( letnik 2004), že tradicionalno udeležili memorialnega turnirja "Karlović i Kauzlarić", ki ga že 24. leto zapored pripravlja rokometni klub Trsat iz Rijeke in v močni konkurenci šestnajstih klubov osvojili končno 6. mesto.

"Mislim, da je to najmočnejši turnir za to starostno skupino v Evropi. Na njem so sodelovale najboljše ekipe iz Madžarske in Hrvaške. Naša ekipa je odigrala šest kakovostnih tekem. Prvih 6 ekip je po kakovosti izstopalo, razlike med ekipami pa so bile minimalne. Tako smo na primer za 5. mesto igrali z najboljšo madžarsko ekipo Eles, z neporaženo ekipo hrvaške Pastelo Zagreb, pa smo izgubili za 4 zadetke. Vse težke tekme smo žal izgubili, kar bo treba v bodoče še popraviti predvsem v pristopu do tekme in zbranosti. Za vrhunske dosežke pa mora biti tudi ekipa popolna. Zelo dobro se je v igro vklopil Luka Muhič in v sodelovanju z Nacetom Zajcem tvoril udarno moč ekipe," je misli po sinočnji vrnitvi s turnirja strnil trener Iztok Adamčič.

Mladi rokometaši Krke so se s turnirja vrnili z novo izkušnjo, ob druženju z vrstniki pa so se stkala tudi nova prijateljstva.