Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Šport Novo mesto

FOTO: Mladi rokometaši končali na 4. mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.05.2016 12:56

V organizaciji Moškega rokometnega kluba Krka se je včeraj končal zaključni turnir četverice najboljših ekip v Sloveniji v kategoriji mlajši dečki A.

Poleg gostiteljev, Moškega rokometnega kluba Krka, so se na turnir uvrstile še ekipe RK Sviš iz Ivančne Gorice, RK Sevnica in RK Slovenj Gradec 2011, ki je na koncu s tremi zmagami osvojil naslov državnega prvaka v sezoni 2015/16.

Rokometaši Krke, ki jih je to sezono vodil trener Iztok Adamčič, so turnir končali na 4. mestu, potem ko so izgubili proti Svišu, Slovenj Gradcu in Sevnici.

Trener majših dečkov, Iztok Adamčič: " Na samem turnirju so nastopile močne in izenačene ekipe. Kot sem že napovedal, so odločale malenkosti, kanček zbranosti in predrznosti. Kljub četrtemu mestu sem zelo zadovoljen z borbenostjo naše ekipe in karakterjem, lahko pa zagotovo trdim, da je pred ekipo lepa prihodnost, zato bomo še bolj motivirano nadaljevali z delom" .

Razpored turnirja:

1. tekma : MRK KRKA : RK Slovenj Gradec 2011 14:17 ( 7:8)
2. tekma : RK Sviš : RK Sevnica 16:14 (8:8)
3. tekma: RK Slovenj Gradec 2011 : RK Sevnica 18:19 ( 9:10)
4. tekma: MRK KRKA : RK Sviš 14:19 (6:7)
5. tekma: RK Sviš : RK Slovenj Gradec 2011 16:19 ( 5:10)

6. tekma: MRK KRKA : RK Sevnica (12:12)

Končni vrsti red:
1. mesto – RK Slovenj Gradec 2011
2. mesto - RK Sevnica
3. mesto - RK Sviš
4. mesto - Moški rokometni klub KRKA
Tudi tokrat smo izbrali najboljšo sedmerico igralcev, v katero so se uvrstili Jaka Soršak ( RK SG), David Krajnc ( RK SG), David Saleznik ( RK SG), Nejc Ropič ( RK Sviš), Leon Gregorič ( RK Sevnica), Mitja Janc ( RK Sevnica) in Urh Emeršič ( MRK KRKA). Mladim rokometašem je pokale podelil komisar tekmovanja mladih pri Rokometni zvezi Slovenije Goran Debelak ter članski igralec MRK KRKA, Timon Orlič.

Za najboljšega igralca turnirja je bil razglašen Matic Ravnikar iz zmagovite ekipe RK Slovenj Gradec 2011, najboljši strelec turnirja je bil Sevničan Mitja Janc, priznanje za najboljšega vratarja pa je prejel Luka Zupančič iz sevniškega rokometnega kluba.

Za ekipo mlajših dečkov A MRK KRKA so nastopili: Nejc Rogelj, Luka Udovč, Luka Muhič, Patrick Tisovec, Jaka Berk, Matic Muhič, Nace Zajc, Ahac Rodič, Aljaž Strmole, Sebastjan Vidmar, Mihajlo Kerlec, Urh Emeršič, Maj Gros, Rok Muhič, Žan Rauh. Trener: Iztok Adamčič.