prebujenje Dobra karma

Človeštvo je na poti v peto dimenzijo - 10 ...

ilka1 Svet24.si

Ilka ne čaka na obletnico, sproti si privošči, ...

gaber marolt mediaspeed Reporter.si

Marko Potrč ima družbo: to je vplivnež, ki ...

infekcijska-klinika, ukc-ljubljana, koronavirus, covid Svet24.si

V torek naj bi število novookuženih preseglo 2200

janez jansa pf Necenzurirano

Ne le virus, problem je, da vsi kimajo Janši ...

Anže Šuštar, Alenka Gotar Odkrito.si

Zgodba z naslovnice Nove: "Zmerjali so naju z ...

Samsung Galaxy S20 FE, najstnica (3) Najstnica.si

Telefon, ki ne dopušča kompromisov

Šport Novo mesto

FOTO: Mladi rokometaši znova navdušili

Piše: MRK Krka

Čas objave:
23.12.2019 09:01

Sinoči se je v Brćkem s podelitvijo priznanj in medalj zaključil tri dnevni mednarodni rokometni turnir »Lokomotiva cup 2019«, na katerega so organizatorji povabili najboljše ekipe starostnih kategorij letnikov 2002, 2006 in 2008 iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Madžarske.

Drugo leto zapored so se turnirja, ki velja za enega največjih in najkakovostnejših v tem delu Evrope, udeležile tudi ekipe iz Moškega rokometnega kluba Krka. Trenerji Robert Cvikl, Iztok Adamčič, David Lipoglavšek in Samo Jug so v Brćko odpeljali 39 rokometašev, ki so tudi letos v močni konkurenci ekip dosegli zavidljive rezultate, saj so vse ekipe, ki so sodelovale na omenjenem turnirju osvojile odlično 3. mesto v svojih starostnih kategorijah.


»Turnir, ki smo ga obiskali, je bil v prvi vrsti odlično organiziran, zato vse pohvale v imenu našega kluba namenjam organizatorju dogodka. Naši rokometaši so odigrali veliko tekem s kakovostnimi ekipami in dokazali zavidljiv nivo znanja, ki so ga v teh dneh sodelovanja še nadgradili. Mislim, da je to dobra popotnica za nadaljevanje državnega prvenstva, ki sledi v prihodnjem letu. Poleg novih izkušenj, ki so jih fantje dobili na turnirju, pa so se spletla tudi številna znanstva in nova prijateljstva«, je povedal trener mlajših dečkov David Lipoglavšek.

Mlade rokometaše MRK KRKA je na turnirju spremljalo znova zavidljivo število staršev, ki so bili še dodatna motivacija in podpora na tribunah.