reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Rogla/Sevnica

FOTO: Na Barada kampu tudi sevniški karateisti

Piše: KBV Sevnica

Čas objave:
14.05.2018 05:06

Na Rogli je konec tedna spet potekal eden največjih mednarodnih kampov borilnih veščin v tem delu Evrope. Udeležili so se ga tudi člani KBV Sevnica. Odličen tekmovalec, vrhunski športnik, danes trener, podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije in izvrsten organizator ter promotor borilnih veščin Tomaž Barada je na tradicionalni kamp privabil več kot 300 ljubiteljev »trdih« borilnih veščin iz Slovenije in sosednjih držav.

Tomažu, ki je vodil treningekickboxinga, je pomagal še svetovni boksarski prvak Dejan Zavec. Treninge Taekwondoja sta usklajevala StepfenTapillatu iz Nizozemske in Edi Višković iz Hrvaške, mešane borilne veščine MMA pa so bile zaupane neustrašnemu»cagefighterju«Zelgu Galešiću iz Hrvaške.

Omenjenega kampa so se udeležili tudi trenerji Kluba borilnih veščin Sevnica Denis Orač, Žiga Žveglič in Blaž Pečnik ter člana Damjan Krajnc in Urh Oset.

IMG_20180512_181215.jpg

Udeleženci so se seznanili z novimi pristopi in metodami dela v različnih borilnih športih kot so Taekwondo, kickboxing, boks, MMA (MixedMartialArts – cagefight) in Krav Maga. Treningi so bili zelo intenzivni in naporni, športniki in trenerji pa so različne borilne veščine vadili pod budnim očesom vrhunskih šampionov.

IMG_20180512_182834.jpg