požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Šport Ptuj

FOTO: Novomeški "Škorpijoni" polovični

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.10.2012 20:40

Minuli konec tedna je na Ptuju popestril dogodek 3. Kroga Muay Thai lige, v organizaciji domačega kluba Muay Thai gym Ptuj, ki je ob tem proslavil 5-obletnico svojega delovanja. V razprodani športni dvorani so gledalci imeli priložnost videti kar 17 dvobojev, ki so navdušili.

Sicer je na tekmovanju nastopilo 34 borcev iz štirih držav. V ring je stopilo kar nekaj odličnih borcev svetovnega kova . Mirko Vorkapić je v zanimivem dvoboju s 3:0 ugnal nevarnega Avstrijca Nučića. Novomeščan Benjamin Boltez je v srčnem dvoboju izgubil proti Davorinu Okrogarju iz Ivančne Gorice z deljeno sodniško odločitvijo 2:1. Nastopiti bi moral še en član novomeškega kluba Franci Grajš, vendar je njegov nasprotnik na predvečer dvoboja odpovedal svoj prihod zaradi poškodbe.

Grajš bo tako moral »zadržati tigra v kletki« vse do 2. Decembra, ko se bo v Ljubljanski Hali Tivoli odvil veliki finale resničnostnega šova Enfusion med štirimi najboljšimi borci na svetu v kategoriji do 85 kilogramov. Vstopnice za megadogodek so že v prodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih.