jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

20191025_150340 Reporter.si

Primer iz Celja: Kako ravnati, da v domu ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Šport Novo mesto, Črnomelj

FOTO: Novomeški in črnomaljski karateisti skupaj uspešni na tekmovanju

Piše: Radio Krka/KK Novo mesto/KK Krka Črnomelj

Čas objave:
11.12.2018 14:09

V športni dvorani MORS v Ljubljani je potekal že tradicionalni Božični turnir KIMON, ki se ga je udeležilo preko 280 tekmovalcev iz 29 karate klubov iz Slovenije in Hrvaške.

Tekmovanja so se, pod vodstvom trenerja Franjo Horna, udeležili tudi tekmovalci iz Karate kluba Novo mesto in Karate kluba Krka iz Črnomlja, ki so osvojili 10 medalj v katah posamezno in 2 medalji v katah ekipno.
Zlate medalje so osvojili: Ester Horn, Lana Luič, Michel Horn, Mihael Rukše, kate ekipno deklice (Lana Luič, Ester Horn, Ema Krašna). Srebrne medalje so osvojili: Lorena Horn, Ajla Ćurić, Nik Kovačič, Simon Bele, Otmar Zajc, ate ekipno veterani (Mihael Rukše, Simon Bele, Otmar Zajc). Bronasto medaljo je osvojil Swen Horn. Nastopala sta še: Rok Luič in Jakob Krašna.

Na tekmovanju so se ob otvoritvi predstavili karateisti v družinskih nastopih. Domači karateisti so sodelovali z nastopom sedemčlanske družine Horn (Samuel, Lorena, Ester, Swen, Michel, Karolina, Franjo) in ekipnim nastopom fantov te iste družine (Swen, Michel, Franjo). Vsi tekmovalci so se med in po tekmovanju lahko posladkali s sladoledi, za katere je poskrbel organizator tekmovanja, g. Bojan Marinček in KK MONCHI Ljubljana.