profimedia-0778195429 Svet24.si

ZDA in Rusija enotni, da vojna Ukrajini lahko ...

prehitra vožnja Svet24.si

Med Rogozo in Framom zapravil 1200 evrov

sdv-udba Necenzurirano

Strašijo nas z Udbo, sami pa so izumili tajno ...

MAGAZIN-LJERKA BIZILJ-pl Reporter.si

Golob obžaluje, ker se RTVS ni lotil politično ...

leotta 2 Ekipa24.si

Noseča in zelo vroča: Oboževalci kar ne morejo ...

Lucijan Lipovšek Njena.si

MasterChef: Lucijan se je vrnil v objem svojega ...

doncic Ekipa24.si

Ni počitka za Dončića! Glejte kje in kako se je...

Šport Otočec

FOTO: NTK KRKA Novo mesto v prvi tekmi odpravila STK Aladžo (BiH) 3:0

Piše: NTK Krka

Čas objave:
24.02.2018 16:27

Včeraj se je v ŠRC Otočec začel prvi pokal državnih prvakov balkanskih držav v namiznem tenisu, ki bo trajal do nedelje, ko naj bi dobili balkanske prvake med moškimi in ženskimi ekipami.

Glavni organizator zahtevnega turnirja je NTK Krka, srečanje pa poteka pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije. Kot smo že poročali, Slovenijo zastopata aktualna slovenska državna prvaka, NTK Krka Novo mesto v moški ter NTK Arrigoni v ženski konkurenci.

Slovenski ljubitelji kakovostnega namiznega tenisa bodo do nedelje na Otočcu med moškimi ekipami spoznali igralce Studenti Tirana (Albanija), STK Aladže (BiH), PPK Telecom (Makedonija), Bešiktaša (Turčija), Budućnosti (Črna gora), TTC Ahmet Goxha (Kosovo) in Banata (Srbija).

Vsekakor je bil za domače zelo zanimiv start. V prvem kolu so se slovenski državni prvaki, ki jih je vodila Andreje Ojstršek Urh, pomerili s sorazmerno močno vrsto Bosne in Hercegovine in prvo tekmo proti STK Aladža dobili prepričljivo s 3:0 ter na ta način napovedali boj za balkanski vrh. Organizatorji vabijo, da si ljubitelji ogledajo vse boje, še zlasti nedeljski finale, ki se bo začel ob 12. uri.