Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Koper

FOTO: Odlični nastopi telovadk Gym-a

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.05.2013 12:58

V Kopru je potekalo tekmovanje v stopenjski gimnastiki. Gym Novo mesto je nastopil s 40 telovadkami. Na prvi tekmi v novi sezoni so Novomeščanke pokazale dobro pripravljenost in zasedle odlična mesta.

Ekipno so bile najuspešnejše deklice v 1. stopnji. Za njih je bila to najtežja preizkušnja, saj so prvič tekmovale na uradnem gimnastičnem tekmovanju. Tudi številčno jih je bilo največ. Vseh tekmovalk je bilo 63, novomeških pa 15. Prav vse so se zelo potrudile in odlično odrezale. Med posameznicami je bila med Novomeščankami najuspešnejša Ana Korbar, ki je zasedla drugo mesto. Na petem mestu je bila Ema Udovič.

V vseh ostalih stopnjah so novomeške gimnastičarke osvojila ekipna druga mesta. Sara Letić je bila najboljša med svojimi kolegicami. Priborila si je zlato medaljo v 4. nivoju stopenjske tekme. V 2. Nivoju je Lana Oberč stopila na drugo stopničko in osvojila srebrno medaljo.

Med prvo deseterico so se uvrstile še Neža Erpič (2. stopnja, 9. mesto), Tjaša Guštin (3. stopnja, 4. mesto), Maša Trampuž (4. stopnja, 4. mesto), Maja Zaman (5. stopnja, 9. mesto).

V društvu se bodo sedaj pripravljali na prireditev Poklon Aljažu Peganu, ko nas bo obiskal v telovadnici Leona Štuklja. Gimnastičarke čakata tudi naslednji tekmi Zelena Jama Open 2013 in Pokal Slovenije.