mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Brežice

FOTO: Nastja Galič, športnica leta občine Brežice

Piše: KK Brežice

Čas objave:
16.03.2018 09:43

V brežiškem Domu kulture je včeraj potekala svečana podelitev diplom, priznanj in nagrad za Športnika leta 2017 v brežiški občini.

Slavnostni gostje, ki so se zvrstili tudi kot slavnostni govorci, so bili predsednik Olimpijskega komiteja in združenja športnih zvez Slovenije Bogdan Gabrovec, državnozborski poslanec Igor Zorčič, župan občine Brežice Ivan Molan, predsednik športne zveze Brežice Stane Tomše in Igor Primc, vodja športne enote Slovenske vojske. Najprej so na oder poklicali najboljše brežiške športnike, ki so s svojimi dosežki posebej zaznamovali leto 2017 in jim podelili priznanja ter priložnostne nagrade.

Med njimi so tudi člane Karate kluba Brežice.

Med štirimi prejemniki športnega znaka občine Brežice za vrhunske športne rezultate v letu 2017 je bila tudi tokrat slovenska reprezentantka v katah in članica Karate kluba Brežice Nastja Galič, ki je to priznanje prejela že petič zapored. Ker je bila zadržana z nujnimi študijskimi obveznostmi, je nagrado zanjo prevzela njena sestra Kaja Galič Lenkič, ki se je ob tem zahvalila v Nastjinem imenu in v imenu Karate kluba poudarila, da si je Nastja s svojo že 15-letno predanostjo karateju in doseženimi vrhunskimi rezultati na mednarodni ravni v članski kategoriji nagrado vsekakor tudi zaslužila. Ob zaključku prireditve je bil Karate klub Brežice deležen tudi posebnega priznanja za 40 let delovanja. Častno plaketo za tako poseben dosežek je prevzel predsednik kluba Hrvoje Teo Oršanič.