nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

ivan janez janša sds Svet24.si

Janez Janša prepričal NSi, DeSUS in SMC

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Šport Brežice

FOTO: Nastja Galič, športnica leta občine Brežice

Piše: KK Brežice

Čas objave:
16.03.2018 09:43

V brežiškem Domu kulture je včeraj potekala svečana podelitev diplom, priznanj in nagrad za Športnika leta 2017 v brežiški občini.

Slavnostni gostje, ki so se zvrstili tudi kot slavnostni govorci, so bili predsednik Olimpijskega komiteja in združenja športnih zvez Slovenije Bogdan Gabrovec, državnozborski poslanec Igor Zorčič, župan občine Brežice Ivan Molan, predsednik športne zveze Brežice Stane Tomše in Igor Primc, vodja športne enote Slovenske vojske. Najprej so na oder poklicali najboljše brežiške športnike, ki so s svojimi dosežki posebej zaznamovali leto 2017 in jim podelili priznanja ter priložnostne nagrade.

Med njimi so tudi člane Karate kluba Brežice.

Med štirimi prejemniki športnega znaka občine Brežice za vrhunske športne rezultate v letu 2017 je bila tudi tokrat slovenska reprezentantka v katah in članica Karate kluba Brežice Nastja Galič, ki je to priznanje prejela že petič zapored. Ker je bila zadržana z nujnimi študijskimi obveznostmi, je nagrado zanjo prevzela njena sestra Kaja Galič Lenkič, ki se je ob tem zahvalila v Nastjinem imenu in v imenu Karate kluba poudarila, da si je Nastja s svojo že 15-letno predanostjo karateju in doseženimi vrhunskimi rezultati na mednarodni ravni v članski kategoriji nagrado vsekakor tudi zaslužila. Ob zaključku prireditve je bil Karate klub Brežice deležen tudi posebnega priznanja za 40 let delovanja. Častno plaketo za tako poseben dosežek je prevzel predsednik kluba Hrvoje Teo Oršanič.