Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Sevnica

FOTO: Polagali so šolske pasove

Piše: Klub borilnih veščin Sevnica, J.O.

Čas objave:
21.06.2018 04:49

Prejšnji teden se je del mladih članov iz začetne in nadaljevalne skupine karate sekcije Kluba borilnih veščin Sevnica udeležil dvodnevnega preverjanja znanja iz Karateja.

DSCF1016.jpg

V sredo in petek so pristopili k opravljanju izpitov za višje pasove in ga vsi uspešno opravili. Klub borilnih veščin Sevnica vsem kandidatom iskreno čestita za uspešno opravljene izpite in pridobitev višje stopnje pasu.

Ostalim članom, ki se junijskih izpitov žal niso mogli udeležiti, pa klub sporoča, da bodo lahko pristopili k polaganju za višje pasove še letos v mesecu decembru. Iskreno se zahvaljujemo vsem trenerjem za vložen čas in trud, da so svoje varovance dobro in pravočasno pripravili na izpit.

Včeraj je Jurij Orač, predsednik izpitne komisije v telovadnici OŠ Sava Kladnika Sevnica, vsem kandidatom, ki so uspešno opravili izpit za višji pas, izročil diplomo, tisti, ki so opravljali izpit za barvni pas, pa so od predsednika prejeli še šolski barvni pas višje stopnje. Izpitno komisijo so sestavljali: Jurij Orač, 5.Dan - predsednik, Denis Orač, 3.Dan, Marko Stopar, 2. Dan in Marja Zidarič, 1.Dan, vsi člani komisije. Iskrene čestitke vsem! OSS!