prebujenje Dobra karma

Človeštvo je na poti v peto dimenzijo - 10 ...

ilka1 Svet24.si

Ilka ne čaka na obletnico, sproti si privošči, ...

gaber marolt mediaspeed Reporter.si

Marko Potrč ima družbo: to je vplivnež, ki ...

infekcijska-klinika, ukc-ljubljana, koronavirus, covid Svet24.si

V torek naj bi število novookuženih preseglo 2200

janez jansa pf Necenzurirano

Ne le virus, problem je, da vsi kimajo Janši ...

Anže Šuštar, Alenka Gotar Odkrito.si

Zgodba z naslovnice Nove: "Zmerjali so naju z ...

Samsung Galaxy S20 FE, najstnica (3) Najstnica.si

Telefon, ki ne dopušča kompromisov

Šport Dobova

FOTO: Rokometaši Dobove brez konkurence

Piše: MRD Dobova, L.V.

Čas objave:
13.11.2019 10:46

Močna podpora vsem selekcijam že kaže rezultate. Prejšnji vikend so rokometaši Moškega rokometnega društva Dobova odigrali štiri tekme in zabeležili štiri zmage.

Na nacionalnem rokometnem parketu so zmago slavili mlajši dečki B, starejši dečki B, mladinci in člani. Najbolj odmevna je bila zmaga Dobovčanov v 1. NLB ligi proti »sosednjemu« MRK Krka iz Novega mesta. Z novima dvema točkama je MRD Dobova po devetih krogih 1. slovenske rokometne lige utrdilo položaj na 4. mestu prvoligaške lestvice.

rokometaši-dobove, mrd-dobova
Rokometaši Dobove
Foto: MRD Dobova


Člani bodo jesenski del prvenstva zaključili v zgornjem domu slovenskega rokometa.

Ne glede na izide v naslednjih krogih prvega dela prvenstva bodo Dobovčani obdržali mesto med prvih šest in bodo drugi oz. spomladanski del 1. NLB državne rokometne lige odprli z realnim ciljem igrati v ligi za prvaka Slovenije. Izkušenemu in zagnanemu vodstvu kluba je uspelo sestaviti ekipo, ki navdušuje v prvenstvu in je, po besedah direktorja kluba Miša Kostevca, popolnoma pripravljena na sprejem generalnega pokrovitelja. »Vse ostale ekipe na vrhu nacionalne rokometne lestvice imajo namreč vsaj dvakratnik dobovskega proračuna. Če želimo ohraniti standarde in razvoj posavskega rokometnega jedra ter sočasno zagotavljati nadaljnje vložke v prvoligaško člansko ekipo, ki je na nek način promotor rokometa v regiji in zaradi katere si mladi še bolj želijo vstopati v rokometni svet, je naslednji veliki cilj uprave pridobitev generalnega sponzorja.« 

Forma dobovskih rokometašev se dviguje tudi s pomočjo 8. igralca, ki ima v Dobovi že od nekdaj pomembno vlogo. Zato navijače vabijo k podpori s tribun že to nedeljo, 17.11.2019, ob 19. uri, ko v Dobovo prihaja Rokometni klub Maribor Branik.