strela, udar strele Svet24.si

Strela udarila v 22-letnega koroškega lovca

drekci Svet24.si

Poglejte ta ostuden prizor v središču Ljubljane

doncic-dragic Necenzurirano

Kdo je kriv, da niste mogli gledati Dončića in ...

bojan pozar kadic videtic ura moci Reporter.si

Propadlemu politiku Bojanu Požarju se udinjanje ...

riera Ekipa24.si

Riera je v šoku! Špancem razkril, kaj se je ...

marijana-batinić Njena.si

Ljubezen na vasi: Voditeljica Marijana Batinić se...

olimpija dragons 3 Ekipa24.si

Drama na predstavitvi Riere! Dragonsi so ...

Šport Novo mesto

FOTO: Novomeški rokometaši osvojili najboljši izid v mlajših selekcijah

Piše: MRK KRKA/R.P.J.

Čas objave:
03.06.2018 19:55

V Velenju se je danes zaključila izjemno uspešna sezona za ekipo starejših dečkov B, ki so včeraj v polfinalni tekmi premagali gostitelje turnirja, ekipo RK Gorenje Velenje, v današnji finalni tekmi pa bili blizu izjemnemu uspehu, a so na koncu varovanci trenerja Iztoka Adamčiča žal morali priznati premoč ekipi ŠD Mokerc Ig in tako sezono sklenili na odličnem 2. mestu v državi.

_JK10820.jpg

Iztok Adamčič, trener KRKE: »Turnir je bil za nas zelo uspešen, saj smo se ekipi Mokerca, ki so zadnja tri leta državni prvaki, zelo približali. Tekma je bila na zelo visokem nivoju, kjer so odločale malenkosti. Prvi polčas je minil v izenačenem duhu, v drugem polčasu pa smo v 35. minuti z igralcem več prejeli dva zadetka, kar so Ižanci izkoristili in se rezultatsko odlepili, mi pa se v danih razmerah nismo več uspeli pobrati. Vsem fantom čestitam za prikazano, staršem, ki so v velikem številu podpirali igralce v Velenju pa vse pohvale«.

_JK10853.jpg

Razpored tekem:
Sobota, 2.6.
RK Gorenje – MRK KRKA 19:26 ( 7:12)
Muhič Ma., Nahtigal, Škufca 2, Nemanič, Zajc 3, Gros 3, Strmole 2, Urbas, Pirh, Muhič L. 8, Lešnajk, Jereb 1, Udovč 5, Vidmar Konda 2.
RK Metlika – ŠD Mokerc- Ig 20:28 ( 9:14)
Nedelja, 3.6.
RK Gorenje – RK Metlika 27:20 ( 11:11)
MRK KRKA – ŠD Mokerc- Ig 22 :26 ( 12:13)
Muhič Ma., Nahtigal, Škufca, Nemanič, Zajc 3, Gros, Strmole 4, Urbas, Pirh, Muhič L. 9, Lešnjak , Jereb 2, Udovč 4, Vidmar Konda.

_JK10828.jpg

Končni vrstni red turnirja:
1. mesto: ŠD Mokerc- Ig
2. mesto: MRK KRKA
3. mesto: RK Gorenje Velenje
4. mesto: RK Metlika

_JK10803.jpg


Krkašem sta srebrne medalje podelila Vid Kavtičnik, ki je nedavno s svojim klubom ( Montpellier AHB) osvojil ligo prvakov, ter Mario Šoštatarič, ki sicer nastopa za madžarski Pick Szeget.

_JK11108.jpg

Uspeh starejših dečkov B, ki so osvojili naslov državnih podprvakov so v letošnji sezoni s tretjim mestom dopolnili še mlajši dečki A, starejši dečki A so zasedli končno 5. mesto, medtem ko je mladinska ekipa v 1. mladinski ligi sezono sklenila na 7. mestu. Ekipa mlajših dečkov B je letošnjo sezono končala na 9. mestu, kadeti pa so zasedli skupno 11. mesto v državi.

_JK10841.jpg