pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Novo mesto/Novi Sad

FOTO: Scorpion Gym na tekmi v Novem Sadu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.12.2015 11:10

S tekme, ki je potekala v nedeljo 6.12.2015 v Novem sadu v dvorani športnega centra Spens v Srbiji, se je vrnila ekipa novomeškega Scorpion Gyma.

Domači klub Victory iz Novega Sada je priredil mednarodni turnir, ki so se ga udeležile štiri države. Srbija, Hrvaška, Slovenija in Slovaška. Barve kluba je zastopal v kat-67 kg Luka Martinec, ki je z rezultatom 3:0 gladko opravil z domačinom Zoranom Bobeckom. Luka je dominiral skozi vse tri runde v vseh segmentih dvoboja.

Težkokategornik Rok Eršte pa je bil tudi tokrat malce "prekratek", saj je v prvi rundi po dominaciji domačega borca Aleksandra Brkiča izravnal stanje v 2 rundi. Končnica pa ni bila dovolj za sodniško odločitev, ki se je glasila 3:0 za domačega tekmovalca.

S tem tekmovanjem je Scorpion Gym zaključil letošnjo bogato, uspešno in razgibano športno sezono, z novimi načrti pa že zrejo v prihajajočo sezono 2016, ki bo po napovedi še močnejša od predhodnje.


Ob tem se Scorpion Gym zahvaljuje Športni uniji Slovenije, ki je družbeno odgovorno podprla športnike jim pomagala z brezplačno izposojo kombija, ter jim s tem tudi pomagala do novih zmag.