Anton Lukančič slika Svet24.si

37-letni Anton se je v ponedeljek odpeljal v ...

Bojan Manojlović Svet24.si

Bojan je Andrei pomenil nov začetek v življenju,...

aleksander-jereb Necenzurirano

Rekordni nakup v Radomljah: za posestvo odštel ...

milan kucan m24 Reporter.si

Šok za sončnega kralja Roberta Goloba: njegova ...

djokovic Ekipa24.si

Nole se je fotografiral z mladeniči in iz žepa ...

Tamara Goričanec Odkrito.si

Zaradi tega još*e rastejo!

timi zajc Ekipa24.si

Njen največji junak: Zajca po izjemnem poletu ...

Šport Sevnica/Šentjur

FOTO: Tek trojk in atletski miting v Šentjurju

Piše: AK Sevnica

Čas objave:
07.05.2018 21:08

V Ljubljani je prvo majsko soboto potekal tradicionalni tek trojk, na katerem so vnovič slavile učenke OŠ Sava Kladnika Sevnica, v večini tudi atletinje tamkajšnjega atletskega kluba.

Nika Dobovšek, Lea Haler in Nina Lisec so suvereno zmagale, med tem ko je drugo mesto osvojila druga sevniška trojka v zasedbi Naja Zupančič, Eva Tratar in Iza Vencelj.

Med deset najhitrejših osnovnošolskih trojk je bila uvrščena še tretja sevniška ekipa, ki so jo sestavljale Julija Kermc, Ivana Sešlar in Sara Šantej.

Tek trojk 2018.jpg

Prav tako v soboto je potekal atletski miting v Šentjurju, kjer pa je nastopala predvsem fantovska zasedba sevniškega atletskega kluba. Domov so se vrnili s tremi uvrstitvami na zmagovalni oder. Zmago na 60m v kategoriji U14 si je priboril Tjaš Pelko. Tomaž Sešlar je osvojil drugo mesto v kategoriji U16 v teku na 1000 m, v isti kategoriji je bil Luka Lazar tretji. Sevniški atletski klub je bogatejši še za sedmo mesto v članski kategoriji v teku na 1500 m, ki ga je osvojil Miha Povšič. Žan Vozelj pa je bil 13. v članski kategoriji v teku na 600 m.