spolni odnos, ženska, moški Svet24.si

Gonoreje sodobna medicina še ni izkoreninila, še...

koronavirus, meso, peka, odojek Svet24.si

Moškim, ki uživajo meso, bi prepovedali seks, ...

Tonin med obiskom vojakov na terenu Necenzurirano

Oklepniki in naši kavč-feldmaršali #kolumna

milan brglez sta3 Reporter.si

Ozadje Brglezove kandidature: kako ga je Golob ...

doncic (2) Ekipa24.si

Dončić se je pokesal in zadel v srce: Sem povsem...

boki13 Odkrito.si

Šokantna fotografija propadlega zvezdnika

zidan Ekipa24.si

Zidane preživel grozljiv padec s konja, skoraj bi...

Šport Novo mesto

FOTO: Vrata je odprla Karate akademija Novo mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
20.07.2021 15:28

Minuli vikend so pri tržnici na Sokolski ulici otvorili nove prostore Karate akademije Novo mesto, kjer deluje Karate klub Novo mesto.

Na otvoritvi se je zbralo okrog 50 ljudi, zbrane pa sta med drugimi pozdravila novomeška podžupanja, Sara Tomšič, ki je izrazila veliko veselje ob lepo urejenih novih prostorih v centru mesta ter podžupan Boštjan Grobler. Prisotne je nagovoril tudi predsednik kluba, Franjo Horn, ki se je zahvalil vsem prisotnim in izrazil veliko zadovoljstvo ob tem, da bodo v teh novih prostorih v dopoldanskem času brezplačno vadili karate najmlajši otroci iz novomeških vrtcev. Nekateri so z vadbo že pričeli, drugi pa bodo karate urice pričeli obiskovati letos jeseni. Prav tako bodo v prostorih brezplačno vadile nekatere skupine zaposlenih, vladnih in nevladnih organizacij, institucij, podjetij in drugi. Na svoj račun bodo prišli tudi starejši od 65 let ter družine z majhnimi otroci.

Dodajmo še, da bo Karate klub Novo mesto konec meseca gostil SKDUN, evropsko prvenstvo v karateju. Tekmovalci se že intenzivno pripravljajo na tekmovanja, kjer pričakujejo udeležbo več kot 500 tekmovalcev in tekmovalk iz vsaj 20-ih držav.