900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Novo mesto

FOTO: Vrata je odprla Karate akademija Novo mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
20.07.2021 15:28

Minuli vikend so pri tržnici na Sokolski ulici otvorili nove prostore Karate akademije Novo mesto, kjer deluje Karate klub Novo mesto.

Na otvoritvi se je zbralo okrog 50 ljudi, zbrane pa sta med drugimi pozdravila novomeška podžupanja, Sara Tomšič, ki je izrazila veliko veselje ob lepo urejenih novih prostorih v centru mesta ter podžupan Boštjan Grobler. Prisotne je nagovoril tudi predsednik kluba, Franjo Horn, ki se je zahvalil vsem prisotnim in izrazil veliko zadovoljstvo ob tem, da bodo v teh novih prostorih v dopoldanskem času brezplačno vadili karate najmlajši otroci iz novomeških vrtcev. Nekateri so z vadbo že pričeli, drugi pa bodo karate urice pričeli obiskovati letos jeseni. Prav tako bodo v prostorih brezplačno vadile nekatere skupine zaposlenih, vladnih in nevladnih organizacij, institucij, podjetij in drugi. Na svoj račun bodo prišli tudi starejši od 65 let ter družine z majhnimi otroci.

Dodajmo še, da bo Karate klub Novo mesto konec meseca gostil SKDUN, evropsko prvenstvo v karateju. Tekmovalci se že intenzivno pripravljajo na tekmovanja, kjer pričakujejo udeležbo več kot 500 tekmovalcev in tekmovalk iz vsaj 20-ih držav.