profimedia-0778195429 Svet24.si

ZDA in Rusija enotni, da vojna Ukrajini lahko ...

prehitra vožnja Svet24.si

Med Rogozo in Framom zapravil 1200 evrov

sdv-udba Necenzurirano

Strašijo nas z Udbo, sami pa so izumili tajno ...

MAGAZIN-LJERKA BIZILJ-pl Reporter.si

Golob obžaluje, ker se RTVS ni lotil politično ...

leotta 2 Ekipa24.si

Noseča in zelo vroča: Oboževalci kar ne morejo ...

Lucijan Lipovšek Njena.si

MasterChef: Lucijan se je vrnil v objem svojega ...

doncic Ekipa24.si

Ni počitka za Dončića! Glejte kje in kako se je...

Šport Preserje

FOTO: Za Kim zlato, Tiji bron

Piše: NTK Krka

Čas objave:
30.10.2017 12:04

Za sestri Kastelic znova odličen nastop – Ostali predstavniki NTK Krka igrali dobro, a turnir zaključili pod pričakovanji

Ekipa novomeških naraščajnikov se je pod vodstvom Tilna Novaka udeležila drugega MRNTZ turnirja, srečanja naraščajnikov, ki na tovrstnih turnirjih nabirajo tekmovalne izkušnje.

Janez Jedlovčnik (fantje 4.-5. razred), Matic Vertuš in Luka Vranc (fantje 6.-7. razred), Tija Kastelic (dekleta 4.-5. razred), Kim Kastelic (dekleta 6.-7. razred) ter Katja Vertuš (dekleta 8.-9. razred) so po oceni Tila Novaka, ki je mlade spremljal na turnir, odigrali sorazmerno dobro.

Vsekakor je znova izstopala Kim Kastelic. Igrala je zbrano, lahko zapišemo odlično in suvereno, brez izgubljenega seta, drugi turnir končala na 1. mestu ter tako osvojila novo zlato medaljo. Njena mlajša sestra Tija je dokazala, da hodi po stopinjah svoje vzornice. Njena igra na današnjem turnirju je zadostovala za dobro tretje mesto ali osvojeni bron. Jedlovčnik se je prebil iz skupine (žal v četrtfinalu zaključil), Luka Vranc je v skupini dosegel eno zmago, tudi Matic Vertuš in Katja Vertuš sta prikazala borbeno igro in lep napredek v igri, ki bo slej ko prej pripeljal do vidnejših uvrstitev.