jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

20191025_150340 Reporter.si

Primer iz Celja: Kako ravnati, da v domu ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Šport Varaždin

FOTO: Za praznik odlično veslali

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.05.2013 11:18

Kajak kanu klub Varteks iz Varaždina je organiziral 17. tradicionalni Memorial Siniša Razloga v kajak kanu spustu. Odlično so nastopili mladi čateški veslači.

Na 3,5 km dolgi progi v kanalu reke Drave se je pomerilo več kot 85 tekmovalcev iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine in treh slovenskih klubov.

Lep praznični dan je bil kot nalašč za veslanje in druženje ob Dravi, kjer je poleg veslanja potekala še proslava ob Prazniku dela. Člani Kajak kanu kluba Čatež se redno udeležujejo tega tekmovanja in redno dosegajo dobre rezultate. Tako je bilo tudi letos. Med mlajšimi dečki v kajaku je Maj Oštrbenk osvojil prvo mesto. Med starejšimi dečki je slavil zmago Vid Oštrbenk. Hana Kerin je bila med starejšimi deklicami druga. V kanuju enosedu je prvo mesto med starejšimi dečki osvoji Beno Kunst. Nil Kerin in Jakob Stojanović, ki sta tekmovala v kanuju dvosedu, sta bila druga. Matjaž Avšič je v kajaku v kategoriji člani osvojil bronasto medaljo. Ljubiša Stojanović in Mitja Oštrbenk, pa sta v kanuju dvosedu osvojila srebrno medaljo.

»Vedno radi prihajamo v Varaždin, saj so domačini res gostoljubni in vedno vlada dobro razpoloženje. Današnji uspehi pa so samo še polepšali ta dan in so dodatna spodbuda za nadaljnje treninge. Sedaj sledijo pospešene priprave za naslednjo tekmo, ki bo 4. maja v Celju, kjer bodo naši člani tekmovali na prvi tekmi za Slovenski pokal na divjih vodah. Slalomska proga v Celju je za mlade tekmovalce zahtevna, zato je zelo pomembno, da treninge izvedemo kvalitetno. Naslednjo soboto, 11. maja, je v Ankaranu že prva tekma SLO pokala na mirnih vodah, tako, da nam motivacije za naporne treninge ne manjka«, je po tekmovanju, vidno zadovoljen dejal Matjaž Avšič, trener mladih v Kajak kanu klubu Čatež.