samanta-kegl Svet24.si

24-letno Samanto starša vsak dan nosita po ...

025mv Gotar Dobra karma

»Podrla sva tabu starejša ženska – mlajši moški«

hocevar4 Svet24.si

33 let že dela z otroki s posebnimi potrebami

tenk Svet24.si

Največja težava slovenske vojske: zgrešeni ...

ženska Dobra karma

Povezava: zdravljenje in pojmovanje skritega jaza

Anja Baš Njena.si

Slovensko pevko kritizirali, ker kaže ...

silvija pokrajac Njena.si

Silvia po lepotnem posegu: 'Brez tega sem grda!'

Šport Metlika

FOTO: Zaključek zimske šole nogometa

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.03.2013 08:31

Športno društvo nogometnik Klub Kolpa je včeraj z zaključno športno prireditvijo oz. nogometnim druženjem vseh nogometnih razredov zaključil letošnjo zimsko šolo nogometa, ki so jo izvajali na OŠ Metlika, OŠ Podzemelj in OŠ Semič.

Zaključek so kot vsa minula leta izpeljali v metliški telovadnici. Začetek nogometnega rajanja sta odprla nogometaš selekcije U10, Kristjan Kofalt, ki je vsem prisotnim prebral 10 zlatih pravil fairplaya, in z otvoritvenim nagovorom podpredsednik ŠD NK Kolpa in ravnatelj OŠ Metlika, Jože Mozetič.

V športnem delu prireditve so nadebudni nogometaši in njihovi mentorji svojim staršem in prisotnim klubskim delavcem najprej pripravili prikaz treningov. Na koncu prikaza pa so nogometni razredi odigrali še medsebojne tekme, nakar pa je sledil krajši uradni zaključni program. Župan Občine Metlika, Darko Zevnik, je mlade nogometaše pozdravil in jim želel še nadaljno aktivno treniranje ter preživaljanje prostega časa, nakar pa je skupaj z ravnateljem OŠ Podzemelj, Stankom Vlašičem, športnim vodjem ŠD NK Kolpa, Vojko Spudićem in podpredsednikom ŠD NK Kolpa, Jožetom Mozetičem, sodeloval pri podelitvi medalj, značka nogometaša NK Kolpa, in pa diplom otrokom, ki so čez zimo obiskovali njihove treninge.ŠD NK Kolpa se s svojih selekcijah seli na treninge na klubski stadion v Podzemelj, kjer se bodo ekipe začele pripravljati za spomladanski del prvenstva. Vse nadebudne nogometaše vabimo, da se vpišejo v klubske selekcije, kar boste uredili pri svojih trenerjih, in nadaljujejo nogometne treninge.