Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Metlika

FOTO: Zaključek zimske šole nogometa

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.03.2013 08:31

Športno društvo nogometnik Klub Kolpa je včeraj z zaključno športno prireditvijo oz. nogometnim druženjem vseh nogometnih razredov zaključil letošnjo zimsko šolo nogometa, ki so jo izvajali na OŠ Metlika, OŠ Podzemelj in OŠ Semič.

Zaključek so kot vsa minula leta izpeljali v metliški telovadnici. Začetek nogometnega rajanja sta odprla nogometaš selekcije U10, Kristjan Kofalt, ki je vsem prisotnim prebral 10 zlatih pravil fairplaya, in z otvoritvenim nagovorom podpredsednik ŠD NK Kolpa in ravnatelj OŠ Metlika, Jože Mozetič.

V športnem delu prireditve so nadebudni nogometaši in njihovi mentorji svojim staršem in prisotnim klubskim delavcem najprej pripravili prikaz treningov. Na koncu prikaza pa so nogometni razredi odigrali še medsebojne tekme, nakar pa je sledil krajši uradni zaključni program. Župan Občine Metlika, Darko Zevnik, je mlade nogometaše pozdravil in jim želel še nadaljno aktivno treniranje ter preživaljanje prostega časa, nakar pa je skupaj z ravnateljem OŠ Podzemelj, Stankom Vlašičem, športnim vodjem ŠD NK Kolpa, Vojko Spudićem in podpredsednikom ŠD NK Kolpa, Jožetom Mozetičem, sodeloval pri podelitvi medalj, značka nogometaša NK Kolpa, in pa diplom otrokom, ki so čez zimo obiskovali njihove treninge.



ŠD NK Kolpa se s svojih selekcijah seli na treninge na klubski stadion v Podzemelj, kjer se bodo ekipe začele pripravljati za spomladanski del prvenstva. Vse nadebudne nogometaše vabimo, da se vpišejo v klubske selekcije, kar boste uredili pri svojih trenerjih, in nadaljujejo nogometne treninge.