pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Stopiče

FOTO: ŽRK KRKA : RK LJUBLJANA 28 : 22 ( 13 : 10 )

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.11.2015 14:37

V 8. krogu 1.A DRL so rokometašice Krke v Športni dvorani Stopiče gostile mlado ekipo iz Ljubljane. Rokometašice Krke so zmagale z rezultatom 28:22.

V začetku prvega polčasa smo spremljali zelo izenačeno igro. Gostje so uspele z dolgimi napadi izigravati obrambo domačink in se na takšen način dobro upirale favoriziranim domačinkam. V nadaljevanju prvega polčasa pa so se domačinke zbrale in zaigrale agresivno v obrambi ter si z nekaj lepimi akcijami v napadu priigrale tri zadetke prednosti, s katerimi so odšle na odmor ( 13: 10 ).

V začetku drugega polčasa, so domačinke pričele z agresivno igro in tako povedle za 4 zadetke ( 15 :11 ), a gostje iz Ljubljane se niso predale. V 45. minuti jim je uspelo celo izenačiti na 18:18 in tekma je bila ponovno odprta. Po taktično vzeti minuti odomora domačega trenerja so domačinke prikazale pravi juriš.

Z odlično obrambo, izvrstno izvedenimi napadi in predvsem z natančnimi streli so popolnoma povozile mlade rokometašice iz Ljubljane. Trener gostij je v 53. minuti še želel preprečiti zmago domačink, vendar je z napačno taktično potezo in spremembo obrambe, le še pripomogel k višji razliki v prid domačih igralk.

Do konca tekme so tako Ljubljančanke uspele doseči le še 4 zadetke, domačinke pa kar 10. Tekma se je končala z rezultatom 28: 22. Čestitati pa velja tudi Ljubljančakam za prikazano igro, katera pa danes ni zadostovala za zmago.

Pri domačih sta bili najbolj strelsko razpoloženi Leskovec Nina 6 in Vidic Urška 6 ( 1 ), pri gostjah pa je 9 zadetkov dosegla Kundija Natalija.