900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Ljubljana

Ilić odhaja na Japonsko

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
06.01.2016 10:39

Slovenija bo v japonskem nogometnem prvenstvu imela še enega predstavnika. Po Nejcu Pečniku, ki je nedavno okrepil Omiyo Ardijo, in Zlatanu Ljubijankiću se bo klubu slednjega, Urawi Reds, pridružil še reprezentančni branilec Branko Ilić, poročajo japonski mediji in tudi uradna spletna stran japonskega prvoligaša.

"Vesel sem, da se bom na Japonskem pridružil velikemu klubu Urawi Reds. Dal bom vse od sebe, da ekipa zmaga na vsaki tekmi in da s tem vnesemo zadovoljstvo med navijače," spletna stran kluba navaja 32-letnega Ilića, ki je nazadnje nosil dres kazahstanske Astane. Ta je kot prvo kazahstansko moštvo igrala v ligi prvakov, Ilić pa je igral na vseh šestih tekmah v skupini.

Ilić je za reprezentanco zbral 64 nastopov in en gol. V karieri je ob Astani igral še za Partizan, Hapoel Tel Aviv, Anorthosis, moskovsko Lokomotivo, Moskvo, Betis, Domžale in Olimpijo.

Urawo vodi srbski trener Mihajlo Petrović, ki je deloval tudi v Sloveniji, saj je bil med drugim strateg Olimpije, Primorja in Domžal.