Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Novo mesto

Iz Adrie Mobila Brajkovič in Rumac

Piše: STA

Čas objave:
23.11.2018 08:38

Člansko ekipo Kolesarskega kluba Adria Mobil sta zapustila tudi Jani Brajkovič in Hrvat Josip Rumac. Za ekipo bo posej vozilo 11 kolesarjev iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, z novim športnim direktorjem Brankom Filipom pa se želi še dodatno utrditi kot vodilna cestno kolesarska ekipa v regiji.

Filip hkrati prevzema tudi koordinacijo nad ostalimi programi kluba. V pomlajeni ekipi bo kapetansko vlogo opravljal Rado Rogina, ki bo tudi vodilni mož na najpomembnejših etapnih dirkah. V bolj ravninskih in šprinterskih zaključkih bosta v ospredju Marko Kump in Dušan Rajović, slednji bo sicer ciljal tudi na vrhunsko uvrstitev na evropskem in svetovnem prvenstvu v kategoriji do 23 let.

David Per, Žiga Grošelj in Gašper Katrašnik so po besedah Filipa dozoreli v odlične kolesarje in se zdaj od njih pričakujejo tudi zmage. Jon Božič se bo posvetil kronometru in iskal možnost zmag s pobegom, so sporočili iz kluba.

Člani kategorije U23 Žiga Horvat, Gorazd Per, Aljaž Jarc ter Aljaž Omrzel pa bodo nabirali izkušnje ter se z mlado reprezentanco potegovali za zmage v dirkah pokala narodov.