900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport

Jakob Omrzel slavil na 2. pokalu Kamnika

Piše: R.K.

Čas objave:
17.04.2023 10:08

Na 2. Pokalu Kamnika in VN Generali zame je včeraj med starejšimi mladinci slavil Jakob Omrzel pred Anžetom Ravbarjem, tretji je bil Nikolaj Gregorič (Pogi Team UAE Generali). Med deseterico so bili še trije naši fantje: 4. Žak Eržen, 7. Nejc Peterlin in 9. Vid Murn.

Med starejšimi mladinkami je bila najboljša Sara Pestotnik (BTC City Ljubljana Scott), Neža Zupanič je osvojila tretje mesto. Med mlajšimi mladinci je zmagal Bastian Petrič (Pogi Team UAE Generali), najboljši tekmovalec KK Adria Mobil je bil na 10. mestu Mai Prevejšek. Rezultati na povezavi: https://prijavim.se/results/match/4903/2--pokal-kamnika-2023

Deklice in dečki A in B so nastopili v Italiji , na 42. Trofeo BCC di Staranzano e Villesse, kjer je Lara Mehle zmagala med deklicami A.

Tudi Martin Jurik, ki je tokrat nastopil v dresu slovaške reprezentance, je bil včeraj v Italiji. Nastopil je na 16.Tr. Città di S. Vendemiano - GP Industria & Commercio (1.2U), kjer je slavil Danec Anders Foldager. Dirke, ki je bila izjemno selektivna, ni končal. V cilj je od 165 prišlo samo 57 kolesarjev.