prijateljstvo Dobra karma

Zgodba o dveh bratih vam morda reši odnos

Čuki Svet24.si

Čuki v pesmi kihajo in kašljajo, da bi nas ...

evri denar xx Reporter.si

Pomoč samozaposlenim: Obrazec sem v petek ...

Praznovanje stoletnice v Domu starejših občanov Fužine Svet24.si

FOTO: V fužinskem domu starejših občanov ob ...

20200312-00994837 Necenzurirano

Afera maske: Počivalškovi ujeti na laži

miljana kulic Odkrito.si

Zadruga: Popljuvala očeta svojega otroka

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

Šport Magdenburg, Novo mesto

Jorgić na glavnem turnirju

Piše: J.P.

Čas objave:
31.01.2020 09:33

Poročali smo že, da kar trije člani NTK Krka Novo mesto (Darko Jorgić, Deni Kožul in Peter Hribar) sestavljajo slovensko moško namiznoteniško reprezentanco, ki igra v Magdeburgu na enem najmočnejših turnirjev sveta. ITTF World Tour Platinum se je začel 28. januarja in bo trajal vse do 2. februarja.

Medtem ko Hribarju in Kožulu start ni uspel, se je najboljši Slovenec na svetovni lestvici, Darko Jorgić, po dveh zmagah s 4:3 uvrstil na glavni turnir, kar je znova zelo lep uspeh, saj na tem turnirju igra praktično 20 najboljših igralcev sveta. V tretjem krogu je Jorgić premagal Slovaka Lubomira Pišteja, v odločilni tekmi za napredovanje pa je z zmago z 12:10 v sedmem nizu premagal Šveda Antona Kallberga. V prvem krogu glavnega turnirja bo danes, ob 16.40, njegov nasprotnik Japonec Jun Mizutani, trenutno 14. igralec sveta. V primeru zmage se bo krkaš v drugem krogu pomeril z boljšim iz dvoboja Yun-Ju Lin (Tajvan) in Andrej Gačina (Hrvaška).

In še informacija glede tekme 3. kroga 1. SNTL. Poročali smo, da bo to soboto v Novem mestu, a iz pisarne NTZS so sporočili, da je prišlo do dogovora med kluboma, tako bodo krkaši tretjič zapored gostovali. Tako tekma ne bo v soboto, pač pa danes, 31. 1. 2020, v Mengšu.