zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Novo mesto

Jutri tekme 2. kola Lige za prvaka

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.03.2016 17:14

V 1. SKL za prvaka jutrišnji dan prinaša tekme 2. kola. Ob 19.uri si bosta nasproti stali zasedbi Union Olimpije in Tajfuna, uro za tem pa sledita še obračuna Helios Sunsev in Krke ter Zlatoroga in Rogaške.

Isti dan se bodo košarkarji v Ligi za prvaka podali na svoje druge tekme. Tretje kolo tega dela tekmovanja se bo začelo ob 17.uri, ko bo Elektra gostovala pri Lastovki. Šenčurjani, ki so bili neuspešni na obeh preizkusih drugega dela državnega prvenstva, bodo ob 19.30 na Obali nasproti stali Portorožu, istočasno pa bo LTH Castings gostil Hopse.

Ob 20.00:
HELIOS SUNS : KRKA

IZJAVI TRENERJEV PRED TEKMO:


Jakša Vulič, trener Helios Sunsev:
"Krka je favorit tekme, zaradi svoje kvalitete in tudi zaradi trenutnega zdravstvenega stanja naše ekipe, saj imamo težave s poškodbami. Igralci, ki bodo sposobni nastopiti, bodo morali vložiti precej več napora, kot običajno, če bomo želeli parirati Krki. O cilju tekme nima smisla razpravljati. Srečanje bomo poskušali odigrati po najboljših močeh in biti s Krko poravnani tako dolgo, kot bomo tega sposobni. Če nam si bo uspelo priboriti negotovo končnic, bomo v njej skušali tudi presenetiti."
Vladimir Anzulović, trener Krke:
"Čaka nas zelo težko gostovanje v Domžalah. Helios je zelo dobro sestavljeno moštvo, s kakovostnimi in izkušenimi košarkarji na vseh pozicijah. Tudi trener Vulić jih dobro vodi. Upam, da bomo naše dobro delo s treninga tudi v sredo prenesli na igrišče. Če bo tako, si gledalci v Domžalah lahko obetajo dobro tekmo."