Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Šport Novo mesto

Kapetan odbojkarjev Krke zamenjal klub

Piše: STA

Čas objave:
22.05.2020 08:06

Odbojkarji Calcit Volleyja, ki so pred dnevi dobili novega trenerja, Gregorja Jerončiča, imajo zdaj tudi novega soigralca. Prihodnji dve sezoni bo kamniški dres nosil dozdajšnji kapetan Krke, Martin Kosmina, ki bo okrepil igralni položaj sprejemalca. Ob Janu Brulcu in Mihi Bregarju bo to tretji dolenjski odbojkar v Kamniku.

"Že v preteklosti smo se pogovarjali, da bi prestopil v Calcit Volley. To je bila tudi moja želja, zdaj pa je očitno le dozorel čas, da smo sklenili sodelovanje. Kot kaže, bom v ekipi med bolj izkušenimi igralci, zato upam, da bom vanjo prinesel določeno mero stabilnosti," je ob podpisu pogodbe dejal 28-letni Kosmina, ki odbojko igra že od svojega desetega leta. Do zdaj je bila Krka njegov edini klub.

"Po predčasnem koncu sezone sem se najprej spočil. Resda je bila krajša kot običajno, vendar je bila po svoje kar dolga. Zdaj že nekaj časa delam na telesni pripravljenosti, saj bo prihodnja sezona še napornejša, z žogo pa sem v stiku na igrišču na mivki. Tako ali tako načrtujem, da bom do začetka priprav veliko časa preživel na mivki, ali bo to tekmovalno ali ne, še ne vem, v vsakem primeru pa bo to za čisti užitek," je še dejal 191 cm visoki Kosmina, s katerim je Calcit Volley dobil izkušenega in preverjenega prvoligaškega igralca.