ukrajinski vojak Svet24.si

Na Putinovi televiziji spregovoril o ruskem ...

balkon Svet24.si

Mlada družina iz okolice Celja bi zaradi napake ...

sds Necenzurirano

To so financerji SDS iz državnega gospodarstva

DRU20220509_6ZZ4410 Reporter.si

Reporter se mi včasih zdi celo boljši od Mladine...

arlington police Ekipa24.si

Policija brez milosti do Luke Dončića! Poglejte,...

sofia-zhukova Odkrito.si

Sofija - kanibalka, razparaška babica ...

luka doncic Ekipa24.si

Srbi so Luki Dončiću pripisali, da igra kot ...

Šport

FOTO: KD Vodnjak praznuje

Piše: R.K.

Čas objave:
17.01.2022 07:28

Sredi januarja (14.01.) KD Vodnjak praznuje svoj »rojstni dan«. Letos je minilo že 8 let od njegove ustanovitve. Danes imamo 350 članov. Vseh začrtanih ciljev se lotevamo z veliko odgovornostjo in trudom. Naše vodilo je skrb za zdrav življenjski slog, prijetno druženje, ohranjanje in krepitev zdravja, fizične in psihične kondicije tako za športna tekmovanja kot tudi življenje nasploh, in to za vse generacije občanov; s tem pa tudi pomembno prispevamo k razvoju in dvigu kakovosti kegljaškega športa v celi naši regiji. Kot prostovoljska organizacija vključujemo v delo in organizacijo celotno članstvo. Ti so svojo pripadnost in pripravljenost za sodelovanje pokazali lansko leto, ko je bilo za obnovo kegljišča opravljenih več kot 2000 ur prostovoljnega dela. Ob koncu leta smo najbolj zaslužnim prostovoljcem podelili spominske medalje. Izdelal jih je naš član Avguštin Avbar, in to iz plastike, ki je prekrivala stare kegljaške steze. Novo leto smo začeli s tekmovanjem ''Vodnjakov sprint''. Kljub prazničnim dnem se ga je udeležilo 34 tekmovalcev in tekmovalk. V moški konkurenci je zmagal Radešček Anton, pred Rukše Brankom in Brdnik Andrejem, med ženskami pa je bila najboljša Zaletelj Stanka pred Oven Zdenko in Mohar Anico. Tudi letos imamo veliko planov in ciljev, ki smo jih že začeli uresničevati. Kljub težkim razmeram in omejitvam, povezanih s pandemijo, smo pričeli izvajati vse načrtovane programe rekreacije, tekmovanj in športnega kegljanja.

Pred nekaj dnevi je KD Vodnjak praznoval svoj 8. rojsnti dan. Društvo je bilo ustanovljeno 14. januarja 2014, danes pa šteje 350 članov. Vseh začrtanih ciljev se lotevajo z veliko odgovornostjo in trudom, so ob tem zapisali v KD Vonjak.

Njihovo vodilo je skrb za zdrav življenjski slog, prijetno druženje, ohranjanje in krepitev zdravja, fizične in psihične kondicije tako za športna tekmovanja kot tudi življenje nasploh, in sicer za vse generacije občanov. S tem pa tudi pomembno prispevajo k razvoju in dvigu kakovosti kegljaškega športa v celi naši regiji.

Kot prostovoljska organizacija se vključujejo v delo in organizacijo celotno članstvo. Ti so svojo pripadnost in pripravljenost za sodelovanje pokazali lansko leto, ko je bilo za obnovo kegljišča opravljenih več kot 2000 ur prostovoljnega dela. Ob koncu leta so najbolj zaslužnim prostovoljcem podelili spominske medalje., ki jih je izdelal njihov član Avguštin Avbar. Medalje so imele posebno vrednost, saj so bile izdelane iz plastike, ki je prekrivala stare kegljaške steze.

Novo leto so začeli s tekmovanjem ''Vodnjakov sprint''. Kljub prazničnim dnem se ga je udeležilo 34 tekmovalcev in tekmovalk. V moški konkurenci je zmagal Radešček Anton, pred Rukše Brankom in Brdnik Andrejem, med ženskami pa je bila najboljša Zaletelj Stanka pred Oven Zdenko in Mohar Anico.

Tudi letos imajo v KD Vodnjak veliko planov in ciljev, ki so jih že začeli uresničevati. Kljub težkim razmeram in omejitvam, povezanih s pandemijo, so pričeli izvajati vse načrtovane programe rekreacije, tekmovanja in športno kegljanje.