meghan markle, harry Svet24.si

Sta jih Harry in Meghan potegnila za nos? Dobila ...

Greta Beccaglia Svet24.si

VIDEO: Pljunil v dlan in jo udaril po zadnjici. To...

oxford, streljanje, strelski-pohod Svet24.si

FOTO in VIDEO: Masaker na ameriški šoli ...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

20210604-01063296 Necenzurirano

Vizjak bi imel za šefa Triglavskega narodnega ...

kmetija Njena.si

Neprijeten pogovor med Polono in Francem, ki ga ...

grilc Ekipa24.si

Sporočilo žene, ki TRGA SRCE: Smrt slovenskega ...

Šport Novo mesto

Kolesarska dirka Kids Tour of Slovenia se je zaključila v Novem mestu

Piše: R.K.

Čas objave:
05.07.2021 10:17

Tretja in hkrati zadnja etapa kolesarske dirke Kids Tour of Slovenia je potekala na trasi med Prečno in Češčo vasjo, tudi tretji dan tekmovanja pa je bil uspešno izpeljan.

V kategoriji mlajših mladincev sta slavila kolesarja Adrie Mobila – Žefran Aljaž, ki je progo premagal kot prvi, v času 1:19:50 in Eržen Žak kot drugi. Tretje mesto je v tej kategoriji slavil Stella Davide iz italijanske ekipe G.S Caneva Gottardo Giochi.

kids-tour-of-slovenia
Zaključek dirke kids-tour-of-slovenia
Tour of Slovenia

Direktor dirke Kids tour of Slovenia, Srečko Glivar, je po dirki povedal: "Letos je bilo na dirki še enkrat več kolesarjev kot prejšnja leta. Res se pozna, da kolesarstvo postaja vse bolj prepoznavno in popularno. Tudi na splošno je opaziti več kolesarjev kot včasih. Zaradi števila kolesarjev na dirki smo imeli nekaj več težav z organizacijo, vendar smo vse uspešno rešili. Zadovoljen sem, ker ni prišlo do padcev ali kakšnih drugih zapletov. Vesel sem, da so bili naši (kolesarji Adrie Mobila) uspešni, vendar kot organizator gledaš na dirko drugače in se ukvarjaš z drugimi stvarmi. Zahvalil bi se več kot 50 delavcem, ki so prostovoljno pomagali in poskrbeli, da je bila dirka izpeljana tako dobro. Res hvala vsem, smo super ekipa! Upam, da bomo lahko še dolgo tako sodelovali."

kids-tour-of-slovenia
Zaključek dirke kids-tour-of-slovenia
Tour of SloveniaPrva izvedba prenovljene otroške kolesarske dirke je bila torej uspešna in že se kujejo načrti za sezono 2022.