Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Ljubljana

Košarka v Postojnski jami!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.11.2012 22:14

Čez pet dni bodo v Postojnski jami izžrebali predtekmovalne skupine za evropsko prvenstvo v košarki naslednje leto, ki ga bo gostila Slovenija. Ob tem bodo priredili pravo košarkarsko tekmo pod zemljo.

Žreb za Evropsko prvenstvo bo v nedeljo ob 18. uri, prvič doslej pa bo takšno tekmovanje dobilo razpored na prireditvi pod zemljo. Tam pa bo, kot je sporočila Košarkarska zveza Slovenije, prvič potekala tudi košarkarska tekma. Na njej bo nastopilo šest legendarnih slovenskih reprezentantov, ki so pustili velik pečat v slovenski košarki.

Čast za udeležbo na prvi podzemni tekmi je doletela Jako Daneua, Slavka Duščaka, Romana Horvata, Gorana Jagodnika, Saša Ožbolta in Sama Udriha. Igrali bodo igro tri na tri, eden izmed šesterice pa se bo v zgodovino vpisal tudi kot strelec prvega koša na tekmi pod zemljo.


Žreb za EP, na katerem bo svoje tekmece dobila tudi slovenska reprezentanca, bo neposredno prenašala Televizija Slovenija, celotno dogajanje pa bo zelo odmevno tako v domovini kot na tujem, saj se je za obveščanje o dogajanju v Postojnski jami akreditiralo že več kot 150 medijskih predstavnikov iz vse Evrope.