Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Schladming

Kosi 11. v smuku

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.02.2013 13:19

Smukaški del moške superkombinacije v Schladmingu je dobil Romed Baumann, že zmagovalec tekme svetovnega pokala v tej disciplini. Klemen Kosi je 11.

Takoj za njim je branilec naslova Aksel Lund Svindal.Norvežan za Avstrijcem, ki je slavil lani v Chamonixu, zaostaja za 14 stotink sekunde. Smuk je dobro uspel Tedu Ligetyju, ki je s štartno številko 27 dosegel 6. čas (+0,72).

Prvi favorit Ivica Kostelić je na desetem mestu mestu z zaostankom 1,37 sekunde. Še 15 stotink več zaostaja Benjamin Raich.

Odlično je "prvi polčas" opravil Klemen Kosi, ki se je vrinil med Kostelića in Raicha na 11. mesto. Kosi je v Wengnu osvojil svoje edine točke svetovnega pokala, ko je superkombnacijo končal na 14. mestu.

Boštjan Kline je imel smolo - tik pred njim je padel kazahstanski tekmovalec in Klineta so zato med vožnjo ustavili. Še enkrat bo moral na štart.

Slalom bo na sporedu ob 18.15 uri.

Tina jutri ne bo nastopila

V Schladmingu bo jutri  moštvena paralelna preizkušnja, na kateri bo nastopila tudi Slovenija. Tina Maze bo moštveno preizkušnjo izpustila in se bo posvetila pripravam na četrtkovo obrambo naslova svetovne prvakinje v veleslalomu.