dubrovnik, plaža Svet24.si

Jadran je kot vrela kaša, ohladitve vam ne bo ...

profimedia-0370438252 Svet24.si

Slovenska družina z regresom na jahto

nova24tv, sds, janez-janša, boris-tomašič Necenzurirano

Madžari prodali Nova24TV. Razkrivamo, kdo je ...

kdo vam laze1 Reporter.si

Bumerang za Tomašiča: tožilstvo že preiskuje ...

roglic 22 pm Ekipa24.si

Primož Roglič padel! Slovenec je bil žrtev ...

sivka alenka 1 Odkrito.si

Alenka Sivka se je vrnila na radio

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Veliki met nakdanjega trenerja Mariborčanov! ...

Šport Novo mesto

Krkaši v Podčetrtek po novo zmago

Piše: R.K.

Čas objave:
02.11.2021 09:43

V prihodnjih šestih dneh Košarkarje Krke čakajo tri tekme, dve v Ligi NKBM in ena v AdmiralBetABA ligi. Prva bo drevi ob 19. uri pri Termah Olimia v Podčetrtku. Prenos bo na spletni strani KZS.

Moštvo iz Podčetrtka je bilo do sobote ob Krki, ki ima štiri zmage, še edino neporaženo v ligi NKBM (premagali so Šentjur, Rogaško in Triglav), nato pa so visoko izgubili pri Iliriji.

Kot je pred tekmo povedal trener Krke, Dalibor Damjanović: »Podčetrtek je za slovenske razmere zelo lepo in dobro sestavljeno moštvo, so tudi zelo dobro vodeni. Imajo ogromno izkušenih igralcev za slovensko ligo. Tu še posebej mislim na njihovega prvega organizatorja igre Caseya Bensona, ki je odličen igralec. Na dvojki je zelo izkušeni Nejc Strnad, odličen strelec, ki nam je v preteklosti delal veliko težav in nam praktično v vsaki tekmi dal veliko točk. Na štirici je še en odličen igralec, Simo Atanacković, ki lahko igra tako po globini kot zadeva z zunanjih položajev. Na poziciji pet pa je zelo gibljiv center Milojko Vasilić, ki igra z veliko energije in zelo dobro v obrambi. Gostovanje v Podčetrtku je zelo težko gostovanje in po zadnji tekmi v ABA ligi bomo morali najti veliko energije, zbranosti, borbenosti, če hočemo vknjižiti novo zmago. Verjamem, da bodo moji fantje motivirani in da bodo, tako kot vedno do sedaj, dali vse od sebe.«