harry meghan2 Svet24.si

Kam je izginila Meghan Markle?

potapljaci02 Svet24.si

»Poveljniki tujih mornaric vedo, kdo smo, in ...

iza-login Necenzurirano

Tuš spet naprodaj, zanima kralja banan in ...

Blaz Brodnjak Am Cham-STA Reporter.si

Bo ta vplivni poslovnež naslednji premier, če ...

luka doncic 1 pm Ekipa24.si

Še Dončić je začuden! V Dallasu so ga ...

Meghan Trainor Odkrito.si

V veselem pričakovanju!

meta hrovat Ekipa24.si

Žalostno! Nove podrobnosti o grozni nesreči Mete...

Šport Novo mesto

Krkaši v Podčetrtek po novo zmago

Piše: R.K.

Čas objave:
02.11.2021 09:43

V prihodnjih šestih dneh Košarkarje Krke čakajo tri tekme, dve v Ligi NKBM in ena v AdmiralBetABA ligi. Prva bo drevi ob 19. uri pri Termah Olimia v Podčetrtku. Prenos bo na spletni strani KZS.

Moštvo iz Podčetrtka je bilo do sobote ob Krki, ki ima štiri zmage, še edino neporaženo v ligi NKBM (premagali so Šentjur, Rogaško in Triglav), nato pa so visoko izgubili pri Iliriji.

Kot je pred tekmo povedal trener Krke, Dalibor Damjanović: »Podčetrtek je za slovenske razmere zelo lepo in dobro sestavljeno moštvo, so tudi zelo dobro vodeni. Imajo ogromno izkušenih igralcev za slovensko ligo. Tu še posebej mislim na njihovega prvega organizatorja igre Caseya Bensona, ki je odličen igralec. Na dvojki je zelo izkušeni Nejc Strnad, odličen strelec, ki nam je v preteklosti delal veliko težav in nam praktično v vsaki tekmi dal veliko točk. Na štirici je še en odličen igralec, Simo Atanacković, ki lahko igra tako po globini kot zadeva z zunanjih položajev. Na poziciji pet pa je zelo gibljiv center Milojko Vasilić, ki igra z veliko energije in zelo dobro v obrambi. Gostovanje v Podčetrtku je zelo težko gostovanje in po zadnji tekmi v ABA ligi bomo morali najti veliko energije, zbranosti, borbenosti, če hočemo vknjižiti novo zmago. Verjamem, da bodo moji fantje motivirani in da bodo, tako kot vedno do sedaj, dali vse od sebe.«