profimedia-0739909126 Svet24.si

Moldavska predsednica Orbanu ni dovolila poljuba

profimedia-0308365697 Svet24.si

Hrvati bodo uvažali spermo iz EU

1673881882-s2f18335-2-1673881832333 Necenzurirano

Kaj Bratušek in Han pozabljata, ko delata novo ...

jansa logar predsedniske volitve Reporter.si

Nove stranke dišijo po slabitvi SDS, Janša pa se...

oblak 1 pm Ekipa24.si

Šok, šok, šok! Za tekmi s Finsko in Dansko ...

Timotej Cizej in Žanet Breški Njena.si

Žanet Breški iskreno o zavrnitvah

sobotna priloga Ekipa24.si

Ekipa piše zgodovino! Današnjemu izvodu smo ...

Šport Novo mesto

Krkaši v Podčetrtek po novo zmago

Piše: R.K.

Čas objave:
02.11.2021 09:43

V prihodnjih šestih dneh Košarkarje Krke čakajo tri tekme, dve v Ligi NKBM in ena v AdmiralBetABA ligi. Prva bo drevi ob 19. uri pri Termah Olimia v Podčetrtku. Prenos bo na spletni strani KZS.

Moštvo iz Podčetrtka je bilo do sobote ob Krki, ki ima štiri zmage, še edino neporaženo v ligi NKBM (premagali so Šentjur, Rogaško in Triglav), nato pa so visoko izgubili pri Iliriji.

Kot je pred tekmo povedal trener Krke, Dalibor Damjanović: »Podčetrtek je za slovenske razmere zelo lepo in dobro sestavljeno moštvo, so tudi zelo dobro vodeni. Imajo ogromno izkušenih igralcev za slovensko ligo. Tu še posebej mislim na njihovega prvega organizatorja igre Caseya Bensona, ki je odličen igralec. Na dvojki je zelo izkušeni Nejc Strnad, odličen strelec, ki nam je v preteklosti delal veliko težav in nam praktično v vsaki tekmi dal veliko točk. Na štirici je še en odličen igralec, Simo Atanacković, ki lahko igra tako po globini kot zadeva z zunanjih položajev. Na poziciji pet pa je zelo gibljiv center Milojko Vasilić, ki igra z veliko energije in zelo dobro v obrambi. Gostovanje v Podčetrtku je zelo težko gostovanje in po zadnji tekmi v ABA ligi bomo morali najti veliko energije, zbranosti, borbenosti, če hočemo vknjižiti novo zmago. Verjamem, da bodo moji fantje motivirani in da bodo, tako kot vedno do sedaj, dali vse od sebe.«