Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport

Krka danes z Osijekom

Piše: R.K.

Čas objave:
22.12.2022 07:56

Po porazu s Širokim košarkarje KK Krka danes ob 21.00 na Zlatiboru čaka še tekma 7. kola 2. ABA lige z Vrijednosnicami Osijek.

Vrijednosnice Osijek imajo v šestih kolih eno zmago. Na začetku lige so v hrvaškem dvoboju premagali Gorico, potem pa so izgubili z Borcem, Heliosom, Pelisterjem, Sutjesko in Zlatiborom. Krkaši imajo obratno razmerje zmag in porazov, in sicer šest zmag in poraz.

Izjava pred tekmo

Gašper Okorn, trener Krke: »Želimo popraviti vtis s tekme proti Širokemu. Analizirali smo igro Osijeka. Veliko se vrti okoli organizatorja igre Bradforda, tu je tudi odličen strelec Vranješ in pa soliden center Sudžum, ki lahko rešuje situacije pod košem. Proti Zlatiboru so v prvem polčasu pokazali, da so ekipa, ki jo nikakor ne smeš podcenjevati, vsekakor pa so dosedanje tekme na turnirjih pokazale, da lahkih nasprotnikov ni. To so pokazali tudi rezultati v zadnjem krogu. Razlike so zelo majhne in vsako tekmo je treba igrati „na polno", če želimo zadržati mesto pri vrhu lestvice. Naš primarni cilj seveda ostaja, da si čim prej zagotovimo mesto med osmerico, ki bo šla zaključni turnir.«

Gašper Okorn pred tekmo proti Osijeku