zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Šport Novo mesto

Krkaši priprave začeli s štirimi okrepitvami

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.07.2015 20:59

Prvo srečanje članske ekipe Moškega rokometnega kluba Krka je bilo zaradi slabega vremena namesto na atletskem stadionu Portoval, prestavljeno v dvorano Marof, kamor je fante prišel pozdravit in nagovorit tudi predsednik kluba, Marjan Kukman, ki jim je med drugim zaželel uspešno sezono.

V novomeškem rokometnem hramu pa so se ostalim članom predstavili tudi novinci, ki bodo vsak po svojih močeh prispevali k čim boljšem ekipnem rezultatu. Dres Krke bodo to sezono namreč po odhodu Žige Smolnika, Bojana Božiča, Roberta Cvikla in Blaža Rojca nosili Jure Jeraj ( vratar), Novomeščani so v svoje vrste zvabili tudi znanca novomeške publike Jerneja Papeža (desni zunanji), na položaju krožnega napadalca bo David Kovačič, ter povratnik po poškodbi, Timon Orlič (levo krilo). Na zboru tokrat zaradi reprezentančnih obveznosti in priprav na kadetsko svetovno prvenstvo v Rusiji ni bilo le mladega Jana Bevca.

Trener Mirko Skoko ima torej za prihajajočo sezono odlično sestavljeno ekipo, zaveda se, da bo letošnja sezona dolga, še bolj naporna in pomembnejša od lanske. " Vesel sem, da so fantje prišli na zbor zdravi, dobre volje in visoko motivirani za naloge, ki nas čakajo v tem mesecu. Ne bo lahko, veliko bo pretečenega znoja, a verjamem, da bodo zmogli", je na kratko prve vtise strnil Skoko.


Ekipa je torej z resnim delom že začela, do začetka prvenstva bodo opravili 46 treningov in odigrali najmanj osem prijateljskih tekem. Prva bo že naslednjo sredo, 5. avgusta, ko se bo ekipa Krke v Podčetrtku srečala z belorusko ekipo HC Brest Meshkov.