oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

smrt Dobra karma

Umrli se vračajo v naše sanje, da nam prinesejo ...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

Šport Novo mesto

Krkaši so se poslovili od prve lige in kapetana

Piše: STA

Čas objave:
30.05.2021 10:17

Rokometaši LL Grosista Slovana so na včerajšnji tekmi zadnjega kroga lige NLB v gosteh premagali novomeško Krko z 28:27 (14:13).

Novomeška zasedba se je po slabem prvem delu sezone v drugem nekoliko prebudila in prikazala nekaj lepih predstav, a ni zadržala prvoligaškega statusa. To je uspelo ljubljanskemu Slovanu, ki je zasedel deseto mesto v 14-članski elitni ligi.

Ljubljančani so v dolenjsko prestolnici prišli le z enajstimi igralci, od sezone pa so se poslovili z zmago. Večji del dvoboja je bil izenačen, tehtnica zmage se je nagibala na eno in drugo stran, za gostujočo zasedbo pa je zmagoviti gol v zadnji minuti prispeval Aljaž Lešek.

V ljubljanski ekipi sta bila najbolj učinkovita Robert Sanković s šestimi in Aleksa Tufegdžić s petimi goli, v novomeški pa Marko Majstorović in Vladan Lončar s petimi zadetki.

Zadnjo tekmo v dresu MRK KRKA pa je včeraj odigral kapetan Jan Irman, ki je v devetih sezonah (od 2012/13 do 2020/21) za Krko odigral 252 tekem ter prispeval preko 500 zadetkov. V zahvalo za vsa leta, preživeta v dvorani Marof sta mu predsednik kluba Marjan Kukman in podpredsednik Stevan Zec podarila fotografijo s posvetilom in podpisi soigralcev.