profimedia-0778195429 Svet24.si

ZDA in Rusija enotni, da vojna Ukrajini lahko ...

prehitra vožnja Svet24.si

Med Rogozo in Framom zapravil 1200 evrov

sdv-udba Necenzurirano

Strašijo nas z Udbo, sami pa so izumili tajno ...

MAGAZIN-LJERKA BIZILJ-pl Reporter.si

Golob obžaluje, ker se RTVS ni lotil politično ...

leotta 2 Ekipa24.si

Noseča in zelo vroča: Oboževalci kar ne morejo ...

dr Odkrito.si

Dr. Rashid Buttar - NEPOJASNJENA smrt zdravnika, ...

doncic Ekipa24.si

Ni počitka za Dončića! Glejte kje in kako se je...

Šport Novo mesto

Krkašica Vovkova na olimpijskih igrah

Piše: J.P.

Čas objave:
21.08.2018 08:43

V NTK Krka Novo mesto so se razveselili še ene pomembne novice, ki bo zaznamovala 70-letnico neprekinjenega klubskega delovanja: na olimpijskih igrah mladih, ki bodo od 6. do 18. oktobra letos v Buenos Airesu, bo nastopila tudi njihova članica Aleksandra Vovk.

Da gre za velik uspeh Vovkove, ki je najboljša slovenska mladinka na svetovni jakostni lestvici, in tudi za uspeh novomeškega namiznega tenisa, najbrž ni potrebno izgubljati besed. Na Vovkovo, ki je ob legendi Leonu Štuklju najbrž edina predstavnica novomeških klubov na olimpijskih igrah, so upravičeno ponosni.

Njena prva izjava: »Zame je to uresničitev otroške želje, saj sem si vedno želela nastopiti na olimpijskih igrah. Na začetku leta sploh nisem pomislila na to, da bom oktobra lahko igrala v Buenos Aieresu. Vem, da se z mano veselijo vsi v NTK Krka Novo mesto in naši navijači in se jim zahvaljujem za čestitke

Izjava predsednika NTK Krka Tomaža Kralja: "Uvrstitev naše članice na olimpijske igre je seveda biser na kroni letošnjih klubskih uspehov. Z njim smo res lepo počastili 70-letnico našega delovanja. Iskrene čestitke Aleksandri!"