Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Dobova

LL Grosist Slovan močnejši od Dobove

Piše: STA

Čas objave:
05.05.2021 21:19

Rokometaši LL Grosist Slovana so na današnji zaostali tekmi 22. kroga lige NLB v gosteh premagali Dobovo z 28:23 (10:10).

Obe ekipi sta v dosedanjem delu državnega prvenstva zbrali po 14 točk, njun današnji medsebojni obračun v Posavju pa se je končal z zmagoslavjem zasedbe iz slovenske prestolnice.

Prvi polčas je minil v enakovredni predstavi. Oboji so več pozornosti posvetili igri v obrambi, število golov - po deset na obeh straneh - zgovorno priča o tem.


V drugem polčasu so na parketu zagospodarili izbranci gostujočega trenerja Aleša Repine, ki so v 35. minuti povedli s 14:11. V 48. minuti so podvojili svojo prednost (22:16), lepe prednosti pa vse do konca tekme niso več izpustili iz svojih rok.

Pri Slovanu sta bila na današnji tekmi najbolj učinkovita Tim Topolovec z osmimi in Robert Sanković s šestimi goli. Teo Jezernik je za Dobovo dosegel šest, Adam Seferović in Jan Kovačec pa po pet zadetkov.

Zasedba iz Dobove bo v soboto, 8. maja, v Kopru igrala zaostalo tekmo 12. kroga. Tekme 24. kroga lige NLB so na sporedu v soboto, 15. maja. Tedaj bo ljubljanska ekipa gostovala v Ormožu, zasedba iz Dobove pa bo gostila Urbanscape Loko.